Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tuotearvio-ongelmien tarkastuksen pyytäminen

Jos Kauppiaskeskukseen lataamasi sisältö ei ole tuotearvioiden käytäntövaatimusten ja tuotearvostelusyötteiden datasääntöjen mukaista, yksittäinen arvostelu tai kaikki arvostelut voidaan hylätä. Tämä voi estää arvostelujesi näkymisen Googlessa.

Joissakin tapauksissa joudut ehkä pyytämään hylätyn sisällön tarkastusta ongelman ratkaisemiseksi. Näet mahdollisuuden tehdä tarkastuspyynnön arvostelun tietosivulla, jos toiminto on käytettävissä.

• Jos löytämämme ongelmat ovat mielestäsi virheellisiä, valitse Pyydä tarkastusta ja Tämä ei ole ongelma.
  • Jos olet epävarma ongelmasta tai tarvitset toimintaohjeita, ota yhteyttä.

Haluamme tukea liiketoimintaasi ja auttaa sinua menestymään. Ota seuraavat asiat huomioon tarkastusta pyytäessäsi.

Ilmoitukset

Tarkastukseen voi mennä viisi arkipäivää. Tarkastuksen tila näkyy Kauppiaskeskuksessa.

Tarkastuspyynnön tila on jokin seuraavista:

• Tarkastus käynnissä
  • Pyyntöä ei hyväksytty
  • Pyyntö hyväksytty (ongelma poistuu kohteesta)

Tarkastuksen pyyntöajankohta näkyy myös Kauppiaskeskuksessa.

Huom. Tarkastukseen voi mennä viisi arkipäivää. Tarkastuksessa hyväksytyt arvostelut tulevat näkyviin Googleen viikon kuluessa.

Jos olet eri mieltä ongelmasta

Googlella on vastuu suojella asiakkaita, ja suhtaudumme käytäntörikkomuksiin vakavasti. Jos sisältöösi liittyvä ongelma on mielestäsi virhe, voit tehdä rikkomuksesta valituksen. Valitse tällöin Pyydä tarkastusta ja Tämä ei ole rikkomus.

Ennen kuin ilmoitat olevasi eri mieltä ongelmasta, varmista, että ymmärrät käytännön ja että pystyt perustelemaan mielipiteesi. Haluamme tarjota asiakkaille turvallisen ja luotettavan ekosysteemin, ja saatamme tarvita lisätietoja.

Huom. Sinulla saattaa olla vain yksi mahdollisuus olla eri mieltä ongelmasta. Kun olet pyytänyt tarkastusta ja tehnyt ongelmasta valituksen, sinun on ehkä korjattava ongelma käytäntöjemme ja vaatimustemme mukaisesti.

Kauppiaskeskuksessa

Yksittäiset arvostelutason ongelmat

1. Siirry Tuotearvostelujen diagnostiikka ‐sivulle ja valitse Arvostelut‐sarakkeesta Näytä esimerkit, niin näet esimerkkejä yksittäisistä arvosteluista, joihin liittyy ongelmia. Nämä arvostelut voivat näkyä myös Kaikki-sivulla.
  2. Valitse haluamasi arvostelun kohdalta Arvostelun katkelma, niin näet lisätietoja arvostelusta.
  3. Valitse Tarkista ongelmat ‐kohdasta Pyydä tarkastusta.
  4. Valitse tämä, jos olet korjannut ongelman tai olet eri mieltä ongelmasta.
    1. Tarkista arvostelun hylkäämiseen liittyvät käytännöt ja valitse vaihtoehto vain, jos se koskee sisältöäsi.
  5. Valitse Pyydä tarkastusta.
  6. Jos läpäiset tarkastuksen, ongelma poistuu arvostelusta.

Sähköposti-ilmoituksen kautta

Tilitason ongelmat

1. Rekisteröitymisen ja ajoittaisten sisällöntarkastusten aikana saatamme havaita ongelmia, joiden takia kaikki arvostelusi voidaan joutua estämään. Jos näin käy, saat sähköpostin, jossa kerrotaan ongelmasta ja siitä, miten voit korjata sen.
  2. Jos ymmärrät ongelman ja olet korjannut sen, vastaa tähän viestiin ja kerro, että olet korjannut sen. Tämän jälkeen voimme vahvistaa, että ongelma on ratkaistu.
  3. Jos olet eri mieltä ongelmasta, sähköpostiviestissä on myös ohjeet valituksen tekemiseen.
  4. Jos korjaus tai tarkastus onnistuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostitse.