I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Anmod om en gennemgang af dine problemer med produktbedømmelser

Hvis det indhold, du indsender i Merchant Center, ikke opfylder politikkravene for produktbedømmelser og specifikationerne for feeds med produktanmeldelser, kan individuelle anmeldelser eller alle anmeldelser blive afvist, hvilket kan forhindre, at dine anmeldelser vises på Google.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at anmode om en gennemgang af det afviste indhold for at løse problemet. Hvis muligheden for at anmode om en gennemgang er tilgængelig, vises den på siden med oplysninger om anmeldelsen.

• Hvis du mener, at vi tager fejl, skal du vælge Anmod om gennemgang og vælg Jeg er uenig i problemet.
  • Kontakt os for at få support, hvis du er usikker på problemet eller på, hvordan du skal fortsætte.

Google vil gerne have, at du og din virksomhed får succes. Her er nogle ting, du skal være opmærksom på, når du anmoder om en gennemgang.

Notifikationer

Denne gennemgang kan tage op til 5 arbejdsdage. Du kan se status for din gennemgang i Merchant Center.

Din anmodning om gennemgang kan have en af følgende statusser:

• Under gennemgang
  • Anmodning afvist
  • Anmodningen godkendt (problemet forsvinder fra varen)

Oplysninger om, hvornår du har anmodet om gennemgang, vises også i Merchant Center.

Bemærk! Det kan tage op til 5 arbejdsdage at færdiggøre gennemgangen. Godkendte anmeldelser er kvalificerede til at blive vist på Google inden for en uge.

Uenig i problemet

Google har ansvaret for at beskytte kunderne, og vi tager overtrædelser af vores politikker alvorligt. Hvis du mener, at problemet vedrørende dit indhold er en fejl, kan du appellere overtrædelsen ved at klikke på Anmod om gennemgang og Jeg er uenig i problemet.

Før du vælger, at du er uenig i problemet, skal du sørge for, at du forstår politikken og kan understøtte anmodningen. Vores målsætning er at tilbyde vores kunder et sikkert og troværdigt økosystem, og vi har nogle gange brug for yderligere oplysninger.

Bemærk! Du har muligvis kun én chance for at erklære dig uenig i problemet. Når du har anmodet om gennemgangen og appelleret problemet, kan du blive bedt om at løse problemet i henhold til vores politikker og krav.

I Merchant Center

Individuelle problemer på anmeldelsesniveau

1. På siden med diagnostik af produktanmeldelser kan du klikke på "Se eksempler" i kolonnen "Berørte anmeldelser" for at se eksempler på de individuelle anmeldelser, der er berørt. Du kan også finde disse anmeldelser på siden med alle produktanmeldelser.
  2. Klik på "Uddrag af anmeldelse" for en individuel anmeldelse for at se oplysningerne om den enkelte anmeldelse
  3. Klik på Anmod om gennemgang under "Gennemgå problemer".
  4. Angiv, om du har løst problemet, eller om du er uenig i det.
    1. Sørg for at læse de politikker, der er relateret til afvisningen af din anmeldelse, og vælg kun en mulighed, hvis den er relevant for dit indhold
  5. Vælg Anmod om gennemgang.
  6. Hvis gennemgangen godkendes, forsvinder problemet fra varen.

Via mailnotifikation

Problemer på kontoniveau

1. Under introduktionen og den periodiske gennemgang af indhold kan vi opdage problemer, der medfører, at alle dine anmeldelser blokeres. Når dette sker, modtager du en mail med oplysninger om problemet og den løsning, der er påkrævet.
  2. Hvis du forstår problemet og har løst det, skal du besvare denne mail med disse oplysninger, så vi kan bekræfte, at problemet er løst.
  3. Hvis du ikke er enig i problemet, modtager du en mail med en vejledning i, hvordan du appellerer beslutningen.
  4. Hvis problemet løses, eller gennemgangen falder ud til din fordel, får du besked via mail.