I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om fraktinformasjon som vises i tilbud som ikke er lastet opp i Merchant Center

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

I denne artikkelen forklarer vi hvorfor du noen ganger kan se fraktinformasjon for tilbud du ikke har lastet opp i Merchant Center, og hvordan du kan korrigere eller oppdatere denne informasjonen.

På denne siden

Fordeler ved utledet fraktinformasjon

Hvis nettstedet ditt er tilgjengelig for Google-søkeroboten, kan det hende du av og til ser tilbud på Google som du aldri har lastet opp i Merchant Center-kontoen din. Hvis dette skjer, kan det hende Google ikke har riktig fraktinformasjon for tilbudet ditt. Google kan utlede disse dataene basert på eksisterende informasjon i Merchant Center som er relevant for de fleste eller alle tilbudene på nettstedet ditt. Dette gir følgende fordeler:

• Du er sikret optimalt utbytte av salg på Google: Tilbudene dine må kanskje inneholde fraktinformasjon for å kunne føres opp, eller kanskje må du oppgi fraktinformasjon for å være kvalifisert for visse rettigheter.
  • Kundene er sikret en optimal brukeropplevelse: Kundene er vanligvis mer tiltrukket av oppføringer som inneholder fraktinformasjon.

Slik oppdaterer eller korrigerer du utledet fraktinformasjon

Hvis du må oppdatere fraktinformasjon som er utledet av Google, kan du velge ett av disse tre alternativene:

• Last opp tilbudet til Merchant Center som vanlig, og konfigurer innstillingene slik du vil ha dem.
  • For eventuelle fraktinnstillinger du har oppgitt til Google, eller som er angitt på landings- og produktsidene, må du korrigere fraktinformasjonen slik at leveringskostnadene og -tidene som er utledet av Google, er mer presise.
  • Sjekk kravene for schema.org, og sørg for at fraktattributtene er riktig inkludert i datastrukturen din.

Linker til relatert innhold