Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Toimitustiedot tarjouksissa, joita ei ole ladattu Kauppiaskeskukseen

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miksi saatat joskus nähdä sellaisen tarjouksen toimitustietoja, jota et ole ladannut Kauppiaskeskukseen, ja miten voit korjata tai päivittää tiedot tarvittaessa.

Sisällys

Pääteltyjen toimitustietojen hyödyt

Jos Googlen indeksointirobotilla on pääsy verkkosivustollesi, saatat joskus nähdä Googlessa tarjouksia, joita et ole ladannut Kauppiaskeskus-tilillesi. Jos näin on, Googlella ei välttämättä ole tarjouksen oikeita toimitustietoja. Google voi päätellä toimitustiedot Kauppiaskeskuksessa olevien tietojen perusteella, kun tiedot ovat relevantteja useimpien tai kaikkien verkkosivuston tarjousten osalta. Tällä varmistetaan, että

• saat kaikki Googlessa myymiseen liittyvät hyödyt – tarjousten listaaminen tai tiettyjen etujen saaminen voi edellyttää toimitustietoja
  • asiakkaat saavat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen – asiakkaat kiinnostuvat yleensä enemmän listauksista, joissa on toimitustiedot.

Pääteltyjen toimitustietojen päivittäminen tai korjaaminen

Jos haluat päivittää Googlen päättelemät toimitustiedot, voit valita seuraavista kolmesta vaihtoehdosta:

• Lataa tarjous Kauppiaskeskukseen tavalliseen tapaan ja määritä asetukset.
  • Korjaa Googlelle ilmoitetut tai laskeutumis- tai tietosivuille lisätyt toimitusasetukset, jotta toimitustiedot ovat tarkempia. Näin myös Googlen päättelemät toimituskulut ja ‑nopeudet ovat tarkempia.
  • Tarkista schema.org-sivustolta, että datan rakenne sisältää tarvittavat toimitusmääritteet.