I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om forsendelsesoplysninger, der vises i tilbud, men som ikke er uploadet til Merchant Center

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

I denne artikel kan du se, hvorfor du nogle gange kan finde forsendelsesoplysninger for et tilbud, du ikke har uploadet til Merchant Center, og hvordan du kan rette eller opdatere disse oplysninger efter behov.

På denne side

Fordelene ved udledte forsendelsesoplysninger

Hvis dit website er tilgængeligt for Googles crawler, kan du muligvis nogle gange finde tilbud på Google, som du aldrig har uploadet til din Merchant Center-konto. Når dette sker, betyder det muligvis, at Google ikke har de relevante forsendelsesoplysninger for dit tilbud. Google udleder derfor muligvis disse data baseret på eksisterende oplysninger i Merchant Center, der gælder for de fleste eller alle tilbuddene på dit website. Dette giver følgende fordele:

• Det sikrer, at du får fuldt udbytte af fordelene ved at sælge på Google: Det kan være et krav, at dine tilbud skal indeholde forsendelsesoplysninger, hvis de skal kunne vises. Derudover kan der være tilfælde, hvor du skal angive forsendelsesoplysninger for at være kvalificeret til bestemte privilegier.
  • Det sikrer, at dine kunder får en optimal brugeroplevelse: Kunderne bliver generelt tiltrukket mere af fortegnelser, der indeholder forsendelsesoplysninger.

Sådan opdaterer eller retter du udledte forsendelsesoplysninger

Hvis du har brug for at opdatere de forsendelsesoplysninger, som Google har udledt, kan du vælge en af de 3 muligheder, der er nævnt nedenfor:

• Upload dit tilbud til Merchant Center, som du plejer, og konfigurer de relevante indstillinger.
  • Sørg for, at forsendelsesoplysningerne, der er indsendt til Google eller angivet på dine landings- og infosider, er nøjagtige, så de omkostninger og hastigheder, Google udleder, bliver mere nøjagtige.
  • Gennemgå schema.org, og sørg for, at din datastruktur inkorporerer forsendelsesattributter korrekt.