I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Product Studio

Denne artikel er beregnet til brugere af Google & YouTube-appen på Shopify

Product Studio er en pakke med gratis AI-baserede værktøjer, som hjælper dig med at spare tid og ressourcer samt forbedre og skabe produktbilleder af høj kvalitet. Værktøjerne kan hjælpe dig med at generere scener, øge billedopløsningen og redigere baggrunde. De nye billeder kan hjælpe dig med at tiltrække flere kunder, når du anvender dem på dine marketingkanaler. Få flere oplysninger om Product Studio til Merchant Center-brugere.

Hvis du vil bruge Product Studio, skal du acceptere disse servicevilkår.

Bemærk! Product Studio er kun tilgængeligt for sælgere i Australien, Canada, Storbritannien og USA, og det er kun muligt at bruge prompter på engelsk.

På denne side

Hvad kan du forvente

Med Googles AI-principper for øje giver Product Studio dig fordelene ved generativ AI, så du nemt og gratis kan skabe unikke og skræddersyede produktbilleder og få mere ud af de billeder, du allerede har. Dette kan markant reducere den tid og de omkostninger, der er forbundet med at hyre en fotograf eller leje et atelier, så du kan bruge mere tid på at skabe vækst i din virksomhed. Med flere billeder og forbedret indhold kan dine fortegnelser klare sig bedre og generere et højere investeringsafkast.

Tjenesterne kan til tider levere unøjagtigt eller stødende indhold, der ikke afspejler Googles synspunkter.

Bemærk! Når du bruger Product Studio, gemmes data som f.eks. beskrivelser, genererede billeder og genereringstider på den enhed, du bruger. Så hvis du bruger en delt enhed, får andre muligvis adgang til disse oplysninger. Du kan til enhver tid rydde dataene på fanen Se historik i Product Studio.

Sådan får du adgang til Product Studio

Product Studio er kun tilgængeligt for sælgere via Google & YouTube-appen på Shopify eller via Merchant Center Next. Det er ikke tilgængeligt for brugere af den klassiske version af Merchant Center. Hvis du bruger Merchant Center Next, kan du få flere oplysninger om Product Studio til Merchant Center Next.

Vejledning

1. På din Shopify-konto skal du klikke på Google & YouTube-appen i salgskanalmenuen til venstre.
  2. Klik på Product Studio på den øverste navigationslinje.
  3. Når du er i Product Studio, kan du vælge at generere en scene, fjerne en baggrund eller øge opløsningen på dine produktbilleder.

Generér scener

Formålet med generering af scener er at levere en hurtig og omkostningsbesparende løsning til generering af produktbilleder af høj kvalitet, der fremviser produkter i naturlige, livsstilsagtige omgivelser. Du kan generere tilpassede billeder ved hjælp af AI.

Vejledning

1. I Google & YouTube-appen skal du klikke på Product Studio på den øverste navigationslinje.
  2. Klik på Kom godt i gang.
  3. Du lander som standard i værktøjet til generering af scener. Klik på Vælg for at vælge et produkt på din konto, eller klik på Upload for at tilføje et nyt billede.
  4. Angiv en beskrivelse med det udseende og de omgivelser, du vil vise dit produkt i.
    • Sørg for at inkludere det produkt, den placering, de omgivelser og den baggrund, du vil generere, for at få de bedste resultater.
    • Brug en skabelon til at udfylde en scenebeskrivelse med et enkelt klik. Du finder tematiske skabeloner med årstider, højtider og studier i sektionen "Eller start med et inspirerende tema". Vælg et tema for automatisk at udfylde tekstfeltet "Beskriv scenen" og få genereret en scene.
  5. Klik på Generér scene. Det kan tage et øjeblik at indlæse billedet.
  6. Hvis du er tilfreds med billedet, skal du klikke på Gem i netbutik. Hvis du vil generere en ny baggrund, kan du tilføje en ny beskrivelse og klikke på Generér scene igen.
  7. Klik på Fortsæt. Dette tilføjes som et nyt billede. Dit eksisterende billede overskrives ikke.
Bemærk! Hvis der er 70 billeder af produktet, kan du ikke gemme et nyt billede, og du får vist en fejlmeddelelse.

Rediger baggrunde

Med redigering af baggrunde kan du fjerne baggrunden på dit produktbillede med et enkelt klik, så det kun er dit produkt, der vises på en hvid baggrund. På den måde kan kunderne tydeligt se dit produkt.

Vejledning

1. I Google- og YouTube-appen skal du klikke på Product Studio på den øverste navigationslinje.
  2. Klik på Kom godt i gang.
  3. Klik på Rediger baggrunden under "Product Studio".
  4. Klik på Vælg for at vælge et produkt på din konto, eller klik på Upload for at tilføje et nyt billede.
  5. Klik på Fjern baggrund.
    • Du kan nu forstørre, reducere, downloade eller fortryde dine ændringer.
  6. Klik på Gem i netbutik.
  7. Klik på Fortsæt. Dette tilføjes som et nyt billede. Dit eksisterende billede overskrives ikke.

Øg opløsningen

Denne funktion øger hurtigt kvaliteten og størrelsen af dine produktbilleder, så de ser skarpe ud.

Vejledning

1. I Google- og YouTube-appen skal du klikke på Product Studio på den øverste navigationslinje.
  2. Klik på Kom godt i gang.
  3. Klik på Øg opløsningen under "Product Studio".
  4. Klik på Vælg for at vælge et produkt på din konto, eller klik på Upload for at tilføje et nyt billede.
  5. Klik på Øg opløsningen.
    • Du kan nu få vist ændringerne ved at skubbe værktøjslinjen Før/efter.
  6. Klik på Gem i netbutik.
  7. Klik på Fortsæt. Dette tilføjes som et nyt billede. Dit eksisterende billede overskrives ikke.

Bedste praksis

Her kan du se den bedste praksis, der kan hjælpe dig med at vælge de bedste produktbilleder og skrive beskrivende prompter, så du kan optimere dine produktdata og skabe resultater for din virksomhed med Product Studio.

Valg af det rette produktbillede

• Product Studio fungerer bedst, når du vælger ét primært produktbillede. Vælg et startbillede, der kun har ét primært produkt. Product Studio fungerer ikke godt, hvis det ikke er nemt at identificere det primære produkt på startbilledet.
Det skal du gøre  Green check Det skal du ikke gøre No
Dette billede viser den optimale løsning til Product Studio, hvor der kun vælges ét primært produktbillede. Product Studio er ikke så effektivt til at identificere dit primære produkt på dit startbillede, hvis der er valgt flere produkter.

• Placer produktet i midten af billedet, og lad det meste af lærredet være hvidt. Hvis det primære produkt fylder en stor del af billedet (hvis f.eks. billedet er meget tæt på eller rører kanten af billedet), skal du bruge knappen "Reducer" til at gøre produktet mindre. Produktet skal være centreret, og det meste af lærredet skal være hvidt.
Det skal du gøre  Green check Det skal du ikke gøre No
Dette billede viser den bedste praksis i Product Studio, hvor du placerer dit produkt i midten af billedet og lader det meste af lærredet være hvidt. Hvis hovedproduktet fylder en stor del af billedet, skal du bruge knappen Reducer for at gøre det mindre.

• Brug ikke billeder, der indeholder mennesker, som bruger dine produkter. Product Studio fungerer i øjeblikket ikke godt med menneskemodeller. Brug et billede, der viser produktet uden en person.
Det skal du gøre  Green check Det skal du ikke gøre No
Dette billede viser den optimale løsning til Product Studio, hvor der ikke er hverken mennesker eller dyr på dit primære produktbillede. Product Studio er ikke lige så effektivt i øjeblikket, hvis der er mennesker eller kæledyr på billederne.

• Vælg ikke produktbilleder, der involverer hænder eller andre rekvisitter til at fremvise de primære produkter. Brug et billede uden hænder eller andre rekvisitter.
Det skal du gøre  Green check Det skal du ikke gøre No
Dette billede viser den bedste praksis i Product Studio, hvor man ikke bruger hænder eller andre remedier til at fremvise de primære produkter. Undgå at bruge billeder med hænder eller andre remedier, når du bruger Product Studio.

Sådan laver du en god beskrivelse af scenen

Hvis du vil have de bedste resultater, når du laver din beskrivelse, bør du overveje følgende og angive disse oplysninger:
  • Billedets stil. For eksempel produktfotografering, illustration, makrofotografering osv.
  • Den type produkt, du føjer til scenen. Det kan f.eks. være en flaske eau de cologne.
  • Produktets placering. Det kan f.eks. være på en stenplatform.
  • Scenen omkring produktet. For eksempel omringet af hvide og gule blomsterblade.
  • Baggrunden. Det kan f.eks. være store tropiske blade og løv i baggrunden.
Eksempel på scenebeskrivelse Eksempel på resultat
Produktfotografi af en eau de cologne-flaske, der står på en marmoroverflade. Flasken er omgivet af hvide og gule blomsterblade. I baggrunden er der store tropiske blade og løv. Dette billede viser resultatet af et eksempel på en prompt i Product Studio.

Et studieproduktbillede af en lille flaske, der står på en rund, guldfarvet marmorplatform. Platformen er i fokus, tydelig og skarp. Der er en ferskenfarvet væg og kirsebærblomster i baggrunden. Billedet er i fokus, har en åben blænderåbning, høj opløsning og er i HD 8K. Billedet viser professionel produktfotografering, studiebelysning, bløde skygger, vanvittigt skarpt billede, reflekterende overflade og dæmpet belysning.

Dette billede viser resultaterne af et eksempel på en prompt i Product Studio.
Et kreativt produktfotografi af et duftlys i et studie med en hvid baggrund. Duftlyset er placeret på en dekorativ træplanke, og i baggrunden er der en sløret grankogle. Dette billede viser resultaterne af et eksempel på en prompt i Product Studio.

Hvis du vil anmode om at få føjet oplysninger til denne artikel, skal du indsende denne formular for at give feedback.