I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

3D-modellink [virtual_model_link]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Bruk attributtet for 3D-modellink [virtual_model_link] for å tilby flere visuelle fremstillinger av produktet ditt. Med en 3D-modell kan kundene se produktet fra ulike vinkler på Google Søk. De kan også bruke utvidet virkelighet for å se hvordan produktet ser ut hjemme hos seg selv.

Selgere kan lage 3D- og AR-modeller av produktene sine selv eller ved hjelp av en partner. Listen over partnere inkluderer

Merk: Du kan bruke dette attributtet for sko og husholdningsartikler. Attributtet er begrenset til produkter som selges i USA.

An animation of a 3D model being used in a product listing on Google

På denne siden

Bruksområder

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Anbefalt for sko- og klesprodukter som har en 3D-modell. Attributtet kan sendes inn som en del av hovedproduktfeeden i Merchant Center.

Merk: Når du legger til linker til en 3D-modell i feeden, evaluerer vi 3D-modellen før den vises i Google-søkeresultater (dette kan ta opptil 2 uker). Attributtet er begrenset til produkter som selges i USA.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut mer om hvordan du sender inn produktinformasjon, blant annet når og hvordan du skal sende inn verdier på engelsk.

Type

Nettadresse (må begynne med «http://» eller «https://»)

Grenser

Opptil 2000 tegn

Støttede filformater

glTF (.gltf) og GLB (.glb)

Gjentatt felt

Nei

Filformat

Eksempelverdi

Tekst (TSV)

https://www.google.com/products/xyz.glb

XML (feeder)

<g:virtual_model_link>https://www.google.com/products/xyz.glb
</g:virtual_model_link>

Hvis du vil formatere dataene dine for Content API, kan du se ressursen Content API for Shopping.

Merk: For å sikre at dette produktattributtet identifiseres riktig av systemet vårt, må du huske å sende inn datafeedfilen i et format vi støtter.

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å vise produktet ditt. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• Bruk en 3D-modell. Den anbefalte filstørrelsen er 10 MB (maks. størrelse er 15 MB).
  • 4K-tekstur har den bredeste støtten på mobil og er den største anbefalte teksturstørrelsen. Den største tillatte teksturstørrelsen vi kan vise på mobilenheter, er 8K. Finn ut mer om filkravene for modellspesifikasjoner.
  • Oppgi en gyldig nettadresse i produktinformasjonen. Linken må peke til en glTF- eller GLB-fil.
  • Produktet ditt må overholde retningslinjene våre.
  • Gjennomgå 3D-modellen din. Du kan bruke et valideringsverktøy for å kontrollere om 3D-modellen fungerer som den skal.
  • Sørg for at nettadressen kan gjennomsøkes av Google. Sørg for eksempel for at robots.txt-filen er riktig konfigurert. Finn ut mer om robots.txt-filer.

Hvis du ikke oppfyller disse kravene, kan vi ikke bruke 3D-attributtet ditt for produktet.

Anbefalte fremgangsmåter

Med disse anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din ut over de grunnleggende kravene.

• Korriger eventuelle feil med 3D-modellen. Sørg for at du løser eventuelle advarsler eller feil som valideringsverktøyet viser for modellen.

Linker til relatert innhold