Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

3D-mallilinkki [virtual_model_link]

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja uudelle Kauppiaskeskukselle.

Lisää tuotteeseesi kuvitusta 3D-mallilinkki [virtual_model_link] ‑määritteellä. 3D-mallin ansiosta asiakkaat voivat tarkastella tuotetta eri kulmista Google Haussa. Lisätyn todellisuuden avulla he voivat myös kokeilla, miltä tuote näyttäisi heidän tiloissaan.

Kauppiaat voivat luoda tuotteistaan 3D- ja AR-malleja itse tai kumppaneiden avulla. Esimerkkejä kumppaneistamme:

Huom. Tätä määritettä voi käyttää kengille ja kodintavaroille. Määritettä voi käyttää vain Yhdysvalloissa myytävissä tuotteissa.

An animation of a 3D model being used in a product listing on Google

Sisällys

Käyttö

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja uudelle Kauppiaskeskukselle.

Suositellaan kengille ja vaatteille, joista on 3D-malli. Määritteen voi lisätä Kauppiaskeskuksen ensisijaisessa tuotesyötteessä.

Huom. Kun lisäät syötteeseesi linkkejä 3D-malliin, tarkastamme mallin ennen kuin se julkaistaan Google Haun tuloksissa (tähän voi mennä korkeintaan kaksi viikkoa). Määritettä voi käyttää vain Yhdysvalloissa myytävissä tuotteissa.

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen ilmoittamisesta saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi.

Tyyppi

URL-osoite (alussa on oltava http:// tai https://)

Rajoitukset

Enintään 2 000 merkkiä

Tuetut tiedostomuodot

glTF (.gltf) ja GLB (.glb)

Toistuva kenttä

Ei

Tiedostomuoto

Esimerkkiarvo

Teksti (TSV)

https://www.google.com/products/xyz.glb

XML (syötteet)

<g:virtual_model_link>https://www.google.com/products/xyz.glb
</g:virtual_model_link>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Huom. Muista lähettää datasyötetiedosto tuetussa muodossa, jotta järjestelmämme tunnistaa tuotetietomääritteen oikein.

Vähimmäisvaatimukset

Seuraavien vaatimusten pitää täyttyä, jotta tuotteesi voivat näkyä. Jos vaatimukset eivät täyty, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskus-tililläsi.

• Käytä 3D-mallia. Suositeltu tiedostokoko on 10 Mt ja enimmäiskoko 15 Mt.
  • Mobiililaitteilla on laajin tuki 4K-tekstuurille, joten se on suurin suositeltu tekstuurikoko. Suurin mahdollinen mobiililaitteilla näytettävä tekstuurikoko on 8K. Lue lisää mallien tiedostovaatimuksista.
  • Lisää tuotetietoihin kelvollinen URL-osoite. Linkin pitää johtaa .gltf- tai .glb-tiedostoon.
  • Tuotteen on oltava käytäntöjemme mukainen.
  • Tarkista 3D-malli. Voit tarkistaa vahvistustyökalun avulla, toimiiko 3D-malli oikein.
  • Varmista, että Google voi indeksoida URL-osoitteesi. Tarkista esimerkiksi, että robots.txt-tiedostosi on määritetty oikein. Lue lisää robots.txt-tiedostoista.

Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteessa ei voi käyttää 3D-määritettä.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Korjaa kaikki 3D-mallia koskevat virheet. Muista korjata 3D-mallia koskevat mahdolliset varoitukset tai virheet, jotka vahvistustyökalu nostaa esiin.