I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Jeg vil legge til informasjon om brukerstøtten min i Merchant Center

Et egendefinert ikon for Merchant Center Next-artikler

Kundeservice er viktig både for bedriften din og kundene dine, fordi det hjelper kundene med å løse eventuelle problemer med produkter og tjenester. Det bidrar også til å skape tillit hos kundene. Derfor er det viktig at kundene vet hvordan de kan kontakte deg for å få hjelp, og hvilken kontaktmetode du foretrekker.

I Merchant Center Next kan du legge til informasjon om brukerstøtten din.

Veiledning

1. Logg på Merchant Center.
  2. På startsiden finner du kortet der du kan legge til informasjon om brukerstøtte.
  3. Klikk på Legg til informasjon.
  4. Oppgi følgende brukerstøtteinformasjon:
    1. Telefonnummeret til kundeservice.
    2. E-postadressen til kundeservice.
    3. Nettadressen til kundeservice (altså en link til et kundeserviceskjema).
    4. Hvis bedriften din tilbyr brukerstøtte via direktechat, slår du på denne innstillingen.
    5. Hvis bedriften din tilbyr brukerstøtte via chatrobot, slår du på denne innstillingen.
  5. Når du har oppgitt den relevante informasjonen, velger du foretrukket kontaktmetode.
  6. Rull helt ned på siden, og klikk på Lagre.