I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Jeg vil gerne føje oplysninger om min kundesupport til Merchant Center

Et tilpasset ikon for artikler i Merchant Center Next

Kundeservice er vigtig for din virksomhed og dine kunder, fordi den giver dig mulighed for at hjælpe kunderne med at løse eventuelle problemer med dine produkter eller tjenester. Det hjælper dig også med at skabe tillid blandt dine kunder. Det er derfor vigtigt, at dine kunder er bekendt med de forskellige måder, de kan kontakte dig på, og hvad din foretrukne kontaktmetode er.

I Merchant Center Next kan du tilføje oplysninger om din kundesupport.

Vejledning

1. Log ind på Merchant Center.
  2. Gå til kortet "Tilføj kundesupportoplysninger" på din startside.
  3. Klik på Tilføj oplysninger.
  4. Angiv følgende oplysninger om kundesupport:
    1. Telefonnummer til kundeservice
    2. Mailadresse til kundeservice
    3. Webadresse for kundeservicewebside (f.eks. link til en kundeserviceformular)
    4. Tilvælg "Support via livechat tilgængelig", hvis din virksomhed understøtter dette
    5. Tilvælg "Support via chatbot tilgængelig", hvis din virksomhed understøtter dette
  5. Når du har angivet de relevante oplysninger, kan du vælge din foretrukne kontaktmetode.
  6. Rul ned til bunden af siden, og klik på Gem.