I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om Shopping-tendenser

Denne artikel er beregnet til brugere af Google og YouTube-appen på Shopify

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Shopping-tendenser giver anbefalinger og indsigt i dine produkter baseret på søgevolumen for emner, der er relateret til dit lager.

Sådan fungerer det

Shopping-tendenser kan hjælpe dig med at træffe strategiske beslutninger om, hvornår du skal bruge betalte og organiske Google-værktøjer, så du kan øge sandsynligheden for, at brugerne ser dine produkter, når de søger efter det eller et produkt, der minder om det, online.

Sådan indsamler Google dataene

Ved at gennemgå produktdataene på din Merchant Center-konto sammen med oplysningerne på dit website kan Google give dig tilpassede anbefalinger og indsigter, der er baseret på relevante søgetendenser. Hvis der f.eks. er en stigning i søgevolumen for produkter eller emner, der minder om dem, som din virksomhed tilbyder, kan Google anbefale, at du kører en annoncekampagne, der fremhæver disse produkter. Denne strategi kan hjælpe dig med at udnytte den øgede efterspørgsel.

Emnetendenser og produkttendenser

Emnetendenser

En emnetendens viser dig en tidslinjevisning af et emnes popularitet i Google Søgning og dets udsving inden for et tidsrum. Udsvinget eller ændringen er relativ til stigningen i popularitet inden for et valgt emne eller relativ til stigningen i popularitet for andre emner, der vises sammen med det valgte emne.

Værdien 100 repræsenterer et emnes højeste popularitet. Hvis et emne viser en værdi på 100 i september og en værdi på 50 i december, betyder det, at emnet kun var halvt så populært i december sammenlignet med populariteten i september.

En illustration af fanen Emnetendenser med et linjediagram over populære tendenser i Google Søgning.

Produkttendenser

Produkttendenser repræsenterer data omkring specifikke produkter.

Der er 2 anbefalingstabeller under produkttendenser:

• Den første tabel viser de mest populære produkter, dvs. produkterne med den højeste søgevolumen.
  • Den anden tabel viser de mest populære produkter, dvs. dem med den største positive procentvise ændring i søgevolumen inden for et angivet tidsrum.

En illustration af fanen Shopping-tendenser med noter om populære produkter i Søgning.

Bemærk! For både emnetendenser og produkttendenser er standardindstillingen at vise relevante oplysninger baseret på det, vi ved, du sælger.

Anbefalinger

Ved hjælp af dataene på din Merchant Center-konto og de data, vi har om emne- og produkttendenser, kan Google anbefale handlinger såsom at oprette en samling af produkter til promovering på dit website via mail eller andre marketingkanaler, f.eks. annoncekampagner. Disse anbefalinger er baseret på en stigning eller et fald i forbrugernes efterspørgsel. Få flere oplysninger om Shopping-kampagner.

Efterspørgselsprognose

Efterspørgselsprognoser hjælper dig med at forstå, hvordan den relevante efterspørgsel på kategorier, du sælger, forventes at blive ændret inden for de næste 90 dage. Hvis du analyserer data om efterspørgselsprognoser, kan det hjælpe dig med at beslutte, hvilke produkter du skal købe, hvor stort et lager du skal købe, og hvilke priser du skal angive, eller hvilke kampagner du skal tilbyde for at sælge dine varer med en hastighed, der opfylder dine forretningsmål.

En illustration af funktionen til udarbejdelse af efterspørgselsprognoser med en linjegraf over søgeinteresse for forskellige emner over tid.