Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Hold øje med effektiviteten af websiteresultater, der ikke er produktrelaterede, i Merchant Center

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Websiteresultater, der er ikke er produktrelaterede, henviser til trafik fra Google til sider på dit website, som ikke er sider med produktinfo. Disse sider kan være dit websites startside, forsendelses- og returpolitikker, produktkategorisider eller andet.

Ved at holde øje med effektiviteten af de websiteresultater, som ikke er relaterede til produkter, kan du forbedre de pågældende sider på websitet og øge dit websites overordnede effektivitet.

På denne side

Se effektiviteten af websiteresultater, der ikke er produktrelaterede

1. Gå til Effektivitet i Merchant Center.
  2. Gå til fanen Websiteresultater, der ikke er produkter, og se din effektivitet i detaljer.

Metrics for websiteresultater, der ikke er produktrelaterede

Rapportering om effektiviteten af websiteresultater, der ikke er produktrelaterede, giver dig mulighed for at se vigtige metrics om tendenser for klik, eksponeringer, klikrater m.m. over tid på dit website.

Bemærk! Hvis du vil se effektiviteten for websiteresultater, der ikke er produktrelaterede, skal du verificere og gøre krav på dit website direkte. Hvis du har en overordnet konto med flere underkonti, skal hver underkonto verificeres og gøres krav på separat. Få oplysninger om, hvordan du verificerer og gør krav på din butiks website.

Klik

Samlet antal klik på dine billeder eller websitelinks, der fører til sider på dit website, som ikke er produktrelaterede.

Eksponeringer

Det samlede antal gange, hvor dine billeder eller websitelinks er blevet vist på Google.

Klikrate (CTR, click-through rate)

Det samlede antal gange, hvor kunder, der har set dine billeder og websitelinks på Google, ender med at klikke på dem og besøge sider på dit website, som ikke er produktrelaterede, divideret med det antal gange, de vises: klik ÷ eksponeringer = CTR. Dette viser, hvor ofte klik på dine produkter har ført til besøg i din netbutik. Hvis du f.eks. har fået 5 klik og 100 eksponeringer, er din klikfrekvens 5 %.

Forstå metrics for websiteresultater, der ikke er produktrelaterede

Effektivitetsgraf

Effektivitetsgrafen giver dig mulighed for at se udviklingen af dine effektivitetsmetrics over tid.

• Brug datovælgeren til at se data for længere eller kortere tidsrum.
  • Brug et kortere tidsramme til at fokusere på effektiviteten i et bestemt tidsrum, f.eks. hvis du kører en kampagne i løbet af en højtid.
  • Et længere tidsrum kan give dig et fingerpeg om tilbagevendende tendenser for dine potentielle kunder.
  • Klik på "Sammenlign" i datovælgeren for at se sammenligninger for grafen over tidsserier. Som standard vises der en sammenligning af metrics fra den forrige periode i oversigten.