Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Sertifiointi [certification] ‐määrite

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja uudelle Kauppiaskeskukselle.

Sertifiointi [certification] ‐määritteellä voit kuvailla tuotteeseen liittyviä sertifiointeja, esimerkiksi energiatehokkuusluokitusta.

Sisällys:

Käyttö

Required Pakollinen tuotteille, joiden Shopping-mainoksissa tai maksuttomissa listauksissa on ilmoitettava tiettyjä tietoja, esimerkiksi energiatehokkuusluokitusta koskevien paikallisten säädösten vuoksi

Optional Valinnainen kaikille muille tuotteille

Jos mainostat tuotteitasi EU- tai EFTA-jäsenmaissa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa, tutustu EU:n energiatehokkuussäädöksiin tai sovellettaviin paikallisiin lakeihin ja selvitä, onko tämä määrite lisättävä. Tämä vaatimus koskee EU:n uudelleenskaalattujen energiamerkkien alaisia tuotteita, joita ovat esimerkiksi

• jääkaapit ja pakastimet
  • astianpesukoneet
  • televisiot ja muut ulkoiset näytöt
  • kotitalouksissa käytettävät pesukoneet ja kuivaavat pesukoneet
  • kylmälaitteet, joissa on suoramyyntitoiminto
  • valonlähteet.

Sinun on ehkä lisättävä EU:n energiatehokkuusluokitus Shopping-mainoksiin ja maksuttomiin listauksiin. Voit tehdä sen lisäämällä merkinnän vaativien tuotteiden tuotetietoihin sertifiointi [certification] ‐määritteen. Google etsii tuotteesi EU:n EPREL-tietokannasta ja lisää sen energiatehokkuusluokituksen Shopping-mainoksiin ja maksuttomiin listauksiin teksti- tai kuvamuodossa. Esimerkki:

Kuvake, joka kertoo energiatehokkuusluokituksen

Huom. Jos et löydä tuotteen EPREL-koodia ja sinulla on energiatehokkuustietoja vain luokituksen muodossa, voit käyttää kaikkia kolmea energiatehokkuusluokitus [energy_efficiency_class] ‑määritettä 1.9.2024 asti.

Alimääritteet

Tällä määritteellä on seuraavat alimääritteet:

• Myöntäjä [certification_authority] (pakollinen): Tämä on sertifioinnin myöntänyt toimivaltainen viranomainen tai sertifiointilaitos. Tällä hetkellä ainoat tuetut arvot ovat EC ja European_Commission.
  • Nimi [certification_name] (pakollinen): Tämä on sertifioinnin nimi. Tällä hetkellä ainoa tuettu arvo on EPREL, joka edustaa European Registry for Energy Labeling (EPREL) ‑tietokannan mukaista tuotteen energiatehokkuussertifiointia.
  • Koodi [certification_code] (pakollinen): Tämä on sertifioinnin koodi. Jos esimerkiksi EPREL-sertifioinnin linkki on https://eprel.ec.europa.eu/screen/product/dishwashers2019/123456, koodi on 123456.

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja lähetetään englanniksi

Tyyppi

Unicode-merkit (suositus: vain ASCII)

Toistuva kenttä

Ei

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

Lisää kunkin alimääritteen arvot kaksoispisteellä erotettuina.

Esimerkkiarvo:

EC:EPREL:123456

Jos annat lisättäville alimääritteille nimet, voit ilmoittaa ne missä tahansa järjestyksessä. Jos kuitenkin lisäät alimääritteille pelkät arvot etkä nimeä niitä, oletamme alimääritteiden sisältyvän arvoihin tässä järjestyksessä:

1. Myöntäjä [certification_authority]
  2. Nimi [certification_name]
  3. Koodi [certification_code]
Muotoile arvo ilmoittamalla myöntäjä [certification_authority]-, nimi [certification_name]- ja koodi [certification_code] ‑alimääritteiden arvot kaksoispisteillä ( : ) eroteltuina. Älä käytä lainausmerkkejä.
XML-syötteet

<g:certification>
  <g:certification_authority>EC</g:certification_authority>
  <g:certification_name>EPREL</g:certification_name>
  <g:certification_code>123456</g:certification_code>
</g:certification>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Huom. Muista lähettää datasyötetiedosto tuetussa muodossa, jotta järjestelmämme tunnistaa tuotetietomääritteen oikein.

Vähimmäisvaatimukset

Seuraavien vaatimusten pitää täyttyä, jotta tuotteesi voivat näkyä. Jos vaatimukset eivät täyty, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskus-tililläsi.

• Lisää tuotteelle hyväksyttävä koodi EU:n EPREL-tietokannasta.