I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

YouTube Shopping-policyer

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

För att säkerställa att kunder får en säker och positiv upplevelse kräver Google att du följer alla tillämpliga lagar och regler utöver policyerna för gratisannonser och policyerna för butiker. Det är viktigt att du bekantar dig med och håller dig uppdaterad om de här kraven för det land där du bedriver verksamhet samt eventuella andra platser där dina YouTube Shopping-erbjudanden visas. Om vi upptäcker innehåll som strider mot dessa krav kan vi blockera innehållet så att det inte visas. I händelse av upprepade eller uppenbara överträdelser kan vi förbjuda dig att marknadsföra eller sälja dina produkter på våra plattformar.

YouTube Shopping-innehåll som inte stöds

Förutom begränsningarna ovan är vissa produkter och tjänster förbjudna på YouTube Shopping. Se till att dina produkter inte faller under kategorin restaurerade eller begagnade varor. Läs mer under skick [condition].