I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Retningslinjer for YouTube Shopping

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

For at kundeopplevelsen skal være så trygg og positiv som mulig, krever Google at du følger alle gjeldende lover og forskrifter i tillegg til retningslinjene for kostnadsfrie oppføringer og retningslinjene for butikker. Det er viktig at du gjør deg kjent med og holder deg oppdatert på kravene som gjelder for landet der bedriften din har virksomhet, samt eventuelle andre steder der YouTube Shopping-tilbudene dine vises. Hvis vi oppdager innhold som er i strid med disse kravene, kan vi blokkere det fra å vises. I tilfeller med gjentatte eller alvorlige brudd på retningslinjene kan vi utestenge deg fra å markedsføre eller selge produktene dine på plattformene våre.

YouTube Shopping-innhold som ikke støttes

I tillegg til begrensningene som er nevnt ovenfor, er enkelte produkter og tjenester forbudt på YouTube Shopping. Sørg for at produktene dine ikke faller inn i kategorien for overhalte eller brukte varer. Finn ut mer om attributtet for tilstand [condition].