In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

YouTube Shopping-beleid

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Google wil klanten een veilige en positieve omgeving bieden. Daarom moeten moet u voldoen aan het beleid voor gratis vermeldingen en het winkelbeleid en ook aan alle toepasselijke wet- en regelgeving. Het is belangrijk dat u deze vereisten kent en regelmatig doorneemt voor de landen waarin uw bedrijf actief is en voor alle andere gebieden waar YouTube Shopping worden weergegeven. We kunnen de weergave van content blokkeren als de content in strijd is met deze vereisten. In het geval van herhaalde of zeer ernstige overtredingen kunnen we besluiten u geen producten meer te laten promoten of verkopen op onze platforms.

Niet-ondersteunde YouTube Shopping-content

Naast de bovenstaande beperkingen zijn bepaalde producten en services verboden in YouTube Shopping. Zorg dat uw producten niet in de categorie opgeknapte of gebruikte goederen vallen. Zie staat [condition] voor meer informatie.