I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Trin 3: Vælg produkter til dine promoveringer

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du vælger produkter til dine kampagner i Merchant Center Next, kan du klikke her.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan anvende promoveringer og knytte dem til produkter i dit feed.

Når du har oprettet en promovering, kan du enten anvende den på alle dine produkter eller på specifikke produkter. Det er vigtigt, at du oplyser Google om, hvilke produkter der er kvalificerede til dine promoveringer. Dette trin hjælper dig med at sikre, at potentielle kunder får vist de rette promoveringer af produkter.

Alle produkter

Hvis din promovering skal anvendes på alle de produkter, du sælger, skal du vælge all_products som værdi for attributten produktrelevans [product_applicability] i dit promoveringsfeed.

Du behøver kun at oprette ét promoverings-id [promotion_id] for en promovering, der gælder for all_products (f.eks. én post for hele sættet).

Specifikke produkter

Hvis din promovering skal anvendes på specifikke produkter, du sælger, skal du vælge specific_products som værdi for attributten produktrelevans [product_applicability] i dit promoveringsfeed.

Sådan genindsender du en promovering, der er afvist på grund af tilknytningsproblemer

Hvis dit promoverings-id [promotion_id] ikke er knyttet til nogen varer i dit produktfeed, afviser Google din promovering. Når du har tilknyttet dit promoverings-id [promotion_id] og uploadet dit produktfeed igen, skal du indsende din promovering igen i Merchant Center.

Bemærk!
  • Når du har anmodet om en ny test, gennemgår Google promoveringen inden for et par timer inden promoveringens starttidspunkt. Hvis du ikke har knyttet et vare-id [item_id] til et promoverings-id [promotion_id], vil der ikke blive tilknyttet nogen produkter, og din promovering vil blive afvist. Du kan bruge et filter til at knytte promoveringerne til de varer, der matcher filteret.
  • Hvis du ikke anmoder om en ny test, forbliver promoveringen "afvist" og vises ikke i søgeresultaterne.

For at genindsende din promovering skal du følge vejledningen nedenfor:

1. Klik på Marketing i navigationsmenuen på din Merchant Center-konto, og klik derefter på Promoveringer.
  2. Opret en ny promovering, og genindsend den, når du har opdateret promoveringsreglerne eller -indstillingerne, så de overholder vores politik og varenummerkrav. Når du har afsluttet dine opdateringer, skal du klikke på knappen Send.

Sådan opretter du en promovering for specifikke produkter via produktfeedet

Når der er flere promoveringer for specifikke produkter, kan du oprette promoveringer ved at vælge "Anvend promovering på produkter, der opfylder disse betingelser" i værktøjet til promoveringsoprettelse eller ved at knytte dem til promoverings-id'et [promotion_id] for varerne i dit feed. Hvis du vil knytte promoverings-id'et [promotion_id] til alle kvalificerede produkter i produktfeedet, skal du følge den af nedenstående fremgangsmåder, der er relevant i forhold til den aktuelle konfiguration.

Mulighed 1

Tekstfiler (regneark) eller tabulatorafgrænsede filer

1. Tilføj attributten promoverings-id [promotion_id] som en ny kolonne i dit produktfeed.
  2. Find attributten promoverings-id [promotion_id] i dit promoveringsfeed.
  3. Føj id'et til attributten promoverings-id [promotion_id] for hvert af de produkter i dit produktfeed, promoveringen skal anvendes på. Du kan knytte flere promoveringer til en vare ved at adskille hvert promoverings-id [promotion_id] i cellen med et komma.
  4. Upload dit produktfeed til Merchant Center.

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Google Sheets som feeds, eller se et eksempel på et tabulatorsepareret feed.

• Føj kun attributten promoverings-id [promotion_id] til de produkter, der med sikkerhed skal medtages i promoveringen. Hvis din promovering er knyttet til et ekskluderet produkt, afviser Google hele promoveringen.
  • Undgå at bruge for mange eller identiske promoveringer. Du kan bl.a. gruppere promoveringer efter rabatbeløb og titler. Du behøver ikke at oprette en separat promovering for hver enkelt vare. Når du grupperer dine promoveringer, optimerer du dit feed, og tilknytningsprocessen forenkles ved hjælp af attributten promoverings-id [promotion_id].

Mulighed 2

XML-filer eller API

Feedtype Vejledning Indhold
XML Indsæt indholdet til højre i en varepost. Hvis du vil føje flere promoverings-id-attributter [promotion_id] til den samme vare, skal du indsætte flere linjer. Erstat promotion_id med den faktiske værdi for promoverings-id [promotion_id]. <g:promotion_id>PROMOTION_ID</g:promotion_id>
API Indsæt indholdet til højre i en varepost. Hvis du vil føje flere promoverings-id-attributter [promotion_id] til den samme vare, skal du indsætte flere linjer. Erstat promotion_id med den faktiske værdi for promoverings-id [promotion_id]. <sc:attribute name="promotion_id">PROMOTION_ID</sc:attribute>

Du kan dele og administrere dine eksisterende promoveringsdata med Google ved hjælp af Content API. Content API er tilgængelig for sælgere i Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Indien, Italien, Japan, Nederlandene, Spanien, Storbritannien, Sydkorea, Tyskland og USA. Denne funktion understøtter engelsk, fransk, italiensk, japansk, koreansk, nederlandsk, portugisisk, spansk og tysk.