I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Trin 4: Registrer og upload dit feed

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du registrerer og uploader dit feed i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du indsender dine promoveringsdata til din Merchant Center-konto.

Det promoveringsfeed, du har oprettet, er tilgængeligt i Merchant Center. Hvis du registrerer og uploader dette feed til Merchant Center, bliver dine kampagnedata tilgængelige på forskellige Google-tjenester, bl.a. Google Søgning, fanen Shopping, Chrome og andre steder.

Bemærk! Dette trin er kun nødvendigt, hvis du har oprettet et kampagnefeed. Spring dette trin over, hvis du brugte værktøjet til promoveringsoprettelse.

Sådan registrerer og uploader du et promoveringsfeed

Du skal registrere et promoveringsfeed på din Merchant Center-konto. Denne handling fortæller Merchant Center, hvor filen skal placeres. Du skal kun udføre denne registreringsproces én gang pr. land, der målrettes mod.

Følg vejledningen nedenfor for at registrere dit feed:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på Marketing i navigationsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på Kampagnefeeds i højre hjørne.
  5. Klik på plusknappen plus.
  6. Angiv tilstand, målgruppeland, indholdssprog og navnet på dit feed.
    Bemærk! Hvis du vælger Frankrig eller Tyskland som målgruppeland, skal indholdssproget være fransk eller tysk. Hvis dit målgruppeland er Canada, kan du indsende en promovering på enten engelsk eller fransk. Hvis du har kampagner for begge sprog, skal du indsende et separat feed for hvert sprog.
  7. Vælg en inputmetode:
    • Google Sheets:
      • Vælg Google Sheets, og klik derefter på Fortsæt.
      • Vælg Opret et nyt Google-regneark fra en skabelon eller Vælg et eksisterende Google-regneark, og klik derefter på Fortsæt.
        • Hvis du har valgt Opret et nyt Google-regneark fra en skabelon:
            .
          • Vælg Kampagner og derefter Feeds.
          • Vælg dit promoveringsfeed.
          • Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre, og vælg Åbn Google-regneark.
          • Indtast dine data ved hjælp af den oprettede skabelon.
        • Hvis du har valgt Vælg et eksisterende Google-regneark:
            .
          • Gennemse for at finde det eksisterende Google-regneark, som du har oprettet på din computer, og klik på Vælg.
          • Vælg Fortsæt for at uploade dit feed til Merchant Center.
    • Standardupload:
      • Vælg Upload og derefter Fortsæt.
      • Angiv navnet på din feedfil.
      • Vælg Upload en fil nu.
      • Træk og slip din feedfil til den stiplede boks, eller klik på Gennemse for at gå til feedfilen på din computer, og klik derefter på Åbn.
      • Verificer, at filnavnet er korrekt, og klik derefter på Fortsæt for at uploade dit feed til Merchant Center.