I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om Butikkvalitet-programmet

Denne artikkelen er skrevet for de som bruker Google & YouTube-appen på Shopify.

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Gjennom Kvalitetsbutikk-programmet belønnes bedrifter som tilbyr gode kundeopplevelser.

Dette programmet er tilgjengelig i flere land, og funksjonene varierer. Denne tabellen blir oppdatert etter hvert som flere land/funksjoner blir tilgjengelige.

Land Kvalitetssignaler
(tilgjengelige signaler kan variere fra land til land)
Kvalitetspoengsum Kvalitetsbutikk-merket
USA Ja Ja Ja
CA, AU, NZ Ja Nei Ja
IN, JP Ja Nei Nei – kommer i 2024
Resten av verden Nei Nei Nei

Ved å oppfylle visse kriterier for kundeopplevelser kan du få

• «Kvalitetsbutikk»-merket, som vises i oppføringene dine, og som kan gjøre at brukerne får mer lyst til å handle hos deg
  • fremtredende plasseringer på Shopping-fanen

Programmet brukes til å holde oversikt over kundeopplevelsen du tilbyr, blant annet når det gjelder leveringstider, fraktkostnader, returkostnader og returfrister. Du får vurderingen «Utmerket», «Sammenlignbar» og «Mulighet» for hver beregning.

Se resultatene dine

Du kan se resultatene ved å registrere deg for å motta regelmessige resultatrapporter via e-post, eller du kan logge på Merchant Center.

Registrer deg for å motta resultatrapporter via e-post

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på ikonet for verktøy og innstillinger Ikon for verktøy- og innstillingsmeny [tannhjul].
  3. Klikk på Innstillinger i «Innstillinger»-kolonnen.
  4. I «E-postvarsler»-delen må du se at det er merket av for Tips og anbefalte fremgangsmåter og Rapporter.
  5. Klikk på Lagre.

Logg på Merchant Center

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på Vekst-fanen.
  3. Klikk på Butikkvalitet-fanen.
Eventuelle andre endringer av innstillinger eller produktinformasjon som gjøres i Merchant Center-kontoen, kan bli overstyrt av endringer som gjøres i Shopify-kontoen din. Alle andre innstillinger bør endres og vedlikeholdes direkte i Shopify-kontoen.

Linker til relatert innhold