I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om produktadvarsler vedrørende overholdelse

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

For at sikre, at de annoncer og gratis fortegnelser, som vi viser til onlinekunder, overholder den lokale lovgivning, skal du indsende alle de juridisk påkrævede attributter for dine produkter. Hvis et produkt mangler værdier for juridisk påkrævede attributter, eller hvis værdierne er forkerte, overholder produktet ikke vores krav, og det vil blive vist med en advarsel vedrørende overholdelse i Merchant Center.

Bemærk! Vi bruger automatiserede systemer til at identificere produkter, der muligvis overtræder lokal lovgivning. Disse tjek anvendes på alle produkter fra alle sælgere.

Hvis systemerne ved en fejl har angivet, at et produkt ikke overholder kravene, kan du anmode om en gennemgang i Merchant Center. Denne artikel beskriver, hvordan du finder listen over produkter, der ikke overholder kravene, og hvordan du anmoder om en manuel gennemgang af dem.

Vejledning

Følg denne vejledning for at finde de produkter, der ifølge vores systemer ikke overholder kravene:

1. Gå til Produkter på din Merchant Center-konto.
  2. Klik derefter på Diagnostik.
  3. Gå til fanen "Vareproblemer".
  4. Find advarslen vedrørende overholdelse på listen over problemer, f.eks. "En værdi, som muligvis er obligatorisk, mangler [unit_pricing_measure]". Du kan identificere dem ved hjælp af advarselsikonet Warning.
  5. Klik på Vis eksempler i kolonnen "Berørte varer" for at se et eksempel på en fortegnelse.
  6. Hvis du vil downloade en komplet liste (.csv) over alle berørte varer, skal du klikke på downloadknappen Download for enden af rækken.

Hvorfor bliver et produkt ved med at få en advarsel?

Nogle gange markerer vores automatiske proces muligvis produkter, fordi der er juridisk påkrævede attributter for nogle af de termer eller beskrivelser, som bruges om lignende produkter.

Det kan være, at du har mulighed for at anmode om en manuel gennemgang af et produkt, der ifølge vores systemer ikke overholder kravene. Hvis det er tilfældet, kan du anmode om gennemgangen på din produktside (du finder knappen "Anmod om gennemgang" i sektionen "Varestatus").

Hvis vi gennemgår dit produkt og konstaterer, at det ikke overholder kravene, kan du ikke anmode om en manuel gennemgang af det samme produkt igen.

Anmod om manuel gennemgang af et produkt med en advarsel vedrørende overholdelse

I nogle tilfælde kan du anmode om en manuel gennemgang af et individuelt produkt, der har en advarsel vedrørende overholdelse. Hvis det er tilfældet, vises valgmuligheden "Anmod om gennemgang" i kolonnen "Handlinger" i sektionen "Varestatus" på produktets oversigtsside. Sådan anmoder du om en manuel gennemgang af et af disse produkter:

1. Find produktet på listen "Alle produkter" under "Produkter" på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på produktets titel.
  3. Klik på Anmod om gennemgang i sektionen "Varestatus" ud for den advarsel vedrørende overholdelse, du vil have gennemgået.
  4. Der vises et pop op-vindue med et link til den gældende lokale lovgivning.
  5. Gennemgå lovgivningen, og markér derefter det afkrydsningsfelt, der bekræfter, at du har læst oplysningerne.
  6. Klik på Anmod om manuel gennemgang.
Bemærk! Denne manuelle gennemgang er kun tilgængelig for lovmæssige advarsler og udføres for ét produkt ad gangen. Der er i øjeblikket ingen mulighed for manuel gennemgang af flere produkter ad gangen. Kontakt support for at få yderligere hjælp.

Det kan tage op til 3 hverdage at fuldføre den manuelle gennemgang. Hvis dine produkter ikke har nogle juridisk påkrævede attributter, fjernes advarslen inden for 24 timer. Hvis vi gennemgår dit produkt og konstaterer, at advarslen var korrekt, kan du ikke anmode om en manuel gennemgang af det samme produkt igen.