I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Jag vill lägga till min sociala profil i Merchant Center (endast USA)

En anpassad ikon för Merchant Center Classic och Merchant Center Next.

Visa upp ditt varumärke på Google och nå ut till kunder genom att dela din profil på sociala medier i Merchant Center. Vi kan visa din sociala profil i faktapanelen och dina företagsuppgifter på Google.

Du kan lägga till upp till fyra profiler i taget.

Fördelar

Med sociala namn kan du ange dina profiler i sociala medier i Merchant Center. Den data som tillhandahålls verifieras och visas i säljarpanelen, vilket hjälper säljare att visa upp sina profiler i sociala medier. Det hjälper dig att få förtroende från kunder som förlitar sig på sociala medier i sin shopping.

Anvisningar

Kontrollera att du har angett rätt webbadress till din profil i sociala medier. Google verifierar inte att profilen tillhör ditt företag.

Lägga till information om dina profiler i sociala medier för klassiska Merchant Center

1. Klicka på verktygs- och inställningsikonen Menyikon för verktyg och inställningar [Kugghjul] i ditt Merchant Center-konto.
  2. Klicka på Företagsinformation på menyn Verktyg.
  3. Klicka på rullgardinsmenyn Sociala medier i avsnittet Profiler i sociala medier.
  4. Klicka på ikonen för den profil i sociala medier som du vill lägga till.
  5. Ange adressen till din sociala profil i avsnittet Webbplatsadress.
  6. Om du vill lägga till fler profiler i sociala nätverk klickar du på Lägg till profil i sociala medier.
  7. Klicka på Spara.

Lägga till information om dina profiler i sociala medier för Merchant Center Next

1. Logga in på ditt Merchant Center-konto och klicka på Företagsinformation i den vänstra panelen.
  2. På kortet Företagsuppgifter klickar du på Redigera företagsuppgifter.
  3. Klicka på rullgardinsmenyn Sociala medier i avsnittet Profiler i sociala medier.
  4. Klicka på ikonen för den profil i sociala medier som du vill lägga till.
  5. Ange webbadressen till din profil i fältet Webbplatsadress.
  6. Om du vill lägga till fler än en profil klickar du på knappen Lägg till profil i sociala medier.
  7. Klicka på Spara.