I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Jeg vil legge til den sosiale profilen min i Merchant Center (bare i USA)

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Du kan vise frem merkevaren din på Google og få kontakt med flere kunder ved å dele den sosiale profilen din i Merchant Center. Vi kan vise den sosiale profilen din i kunnskapspanelet og oppføringer på Google.

Du kan legge til opptil fire sosiale profiler om gangen.

Fordeler

Med brukernavn fra sosiale medier kan du som selger legge inn slike profiler i Merchant Center. Da blir den tilknyttede informasjonen bekreftet og vist i selgerpanelet, slik at det blir enklere for selgere å vise frem de sosiale profilene sine. Dette kan skape mer tillit hos kunder som bruker sosiale medier underveis i kjøpsprosessen.

Veiledning

Sjekk at nettadressen til den sosiale profilen er riktig angitt. Google kontrollerer ikke at profilen tilhører bedriften din.

Legg til informasjon om sosiale profiler i den eldre versjonen av Merchant Center

1. I Merchant Center-kontoen din klikker du på ikonet for verktøy og innstillinger Ikon for verktøy- og innstillingsmeny [tannhjul].
  2. Klikk på Bedriftsinformasjon på «Verktøy»-menyen.
  3. Klikk på rullegardinmenyen Sosiale medier i «Sosiale profiler»-delen.
  4. Klikk på ikonet for profilen du vil legge til.
  5. Skriv inn nettadressen til den sosiale profilen i «Nettstedadresse»-delen.
  6. Klikk på Legg til en sosial profil for å legge til flere profiler.
  7. Klikk på Lagre.

Legg til informasjon om sosiale profiler i Merchant Center Next

1. Klikk på Bedriftsinformasjon i panelet til venstre i Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på Endre bedriftsinformasjon på «Informasjon om bedriften»-kortet.
  3. Klikk på rullegardinmenyen Sosiale medier i «Sosiale profiler»-delen.
  4. Velg ikonet for profilen du vil legge til.
  5. Skriv inn nettadressen til den sosiale profilen i «Nettstedadresse»-feltet.
  6. Klikk på knappen Legg til en sosial profil for å legge til mer enn én sosial profil.
  7. Klikk på Lagre.