Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Haluan lisätä someprofiilini Kauppiaskeskukseen (vain Yhdysvallat)

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja uudelle Kauppiaskeskukselle.

Jaa someprofiilisi Kauppiaskeskuksessa, niin voit esitellä brändiäsi Googlessa ja yhdistää asiakkaat yhteisöösi. Someprofiili voi näkyä tietopaneelissa ja Googlen listauksissa.

Voit lisätä enintään neljä someprofiilia kerrallaan.

Hyödyt

Sosiaalisen median tunnusten avulla voit lisätä Kauppiaskeskukseen someprofiileja, jotka vahvistetaan ja jotka näkyvät kauppiaan paneelissa. Tämä herättää luottamusta asiakkaissa, jotka käyttävät sosiaalista mediaa osana ostoprosessia.

Ohjeet

Varmista, että someprofiilin verkko-osoite on lisätty oikein. Google ei vahvista, että someprofiili kuuluu yrityksellesi.

Someprofiilin tietojen lisääminen klassiseen Kauppiaskeskukseen

1. Siirry Kauppiaskeskus-tilillesi ja klikkaa työkalu- ja asetuskuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  2. Klikkaa Työkalut-valikosta Yritystiedot.
  3. Klikkaa Someprofiilit‐osion avattavaa Sosiaalinen media ‐valikkoa.
  4. Klikkaa lisättävän someprofiilin kuvaketta.
  5. Lisää Verkkosivuston osoite ‐kohtaan someprofiilisi osoite.
  6. Voit lisätä muita profiileja klikkaamalla Lisää someprofiili.
  7. Klikkaa Tallenna.

Someprofiilin tietojen lisääminen Merchant Center Nextiin

1. Klikkaa Kauppiaskeskus-tilisi vasemmasta paneelista Yritystiedot.
  2. Klikkaa Yrityksen tiedot ‐kortin alapuolelta Muokkaa yrityksen tietoja.
  3. Klikkaa Someprofiilit‐osion avattavaa Sosiaalinen media ‐valikkoa.
  4. Valitse lisättävän someprofiilin kuvake.
  5. Lisää Verkkosivuston osoite ‐kenttään someprofiilisi URL-osoite.
  6. Voit lisätä useita someprofiileita klikkaamalla Lisää someprofiili ‐painiketta.
  7. Klikkaa Tallenna.