I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Jeg vil gerne føje min profil på et socialt medie til Merchant Center (kun i USA)

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Du kan vise dit brand på tværs af Google og knytte kunder til dit fællesskab ved at dele din profil på et socialt medie i Merchant Center. Vi kan vise din profil på et socialt medie i infopanelet og fortegnelser på Google.

Du kan tilføje op til 4 profiler på sociale medier ad gangen.

Fordele

Med kaldenavne på sociale medier kan du angive dine profiler på sociale medier i Merchant Center, og de angivne data bliver verificeret og vist i sælgerpanelet, så sælgerne kan vise deres profiler på de sociale medier. Det hjælper dig med at skabe tillid hos kunderne, der bruger sociale medier i deres shoppingforløb.

Vejledning

Tjek, at websiteadressen for din profil på et socialt medie er angivet korrekt. Google verificerer ikke, at profilen på et socialt medie tilhører din virksomhed.

Føj oplysninger om dine profiler på sociale medier til den klassiske version af Merchant Center

1. På din Merchant Center-konto skal du klikke på ikonet for værktøjer og indstillinger Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  2. Klik på Virksomhedsoplysninger i menuen "Værktøjer".
  3. Klik på rullemenuen Sociale medier i sektionen "Profiler på sociale medier".
  4. Klik på ikonet for den profil på det sociale medie, du vil tilføje.
  5. Angiv websiteadressen for din profil på et socialt medie i sektionen "Websiteadresse".
  6. Hvis du vil tilføje flere profiler på sociale medier, skal du klikke på Tilføj profil på socialt medie.
  7. Klik på Gem.

Føj oplysninger om dine profiler på sociale medier til Merchant Center Next

1. Klik på Virksomhedsoplysninger i panelet til venstre på din Merchant Center-konto.
  2. På kortet "Virksomhedsoplysninger" skal du klikke på Rediger virksomhedsoplysninger.
  3. Klik på rullemenuen Sociale medier i sektionen "Profiler på sociale medier".
  4. Vælg ikonet for den profil på det sociale medie, du vil tilføje.
  5. Angiv webadressen til din profil på et socialt medie i feltet "Websiteadresse".
  6. Hvis du vil tilføje mere end én profil på et socialt medie, skal du klikke på knappen Tilføj profil på socialt medie.
  7. Klik på Gem.