I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Spor butikkens bedriftsprofilresultater i Merchant Center

Et egendefinert ikon for Merchant Center Next-artikler

Med Merchant Center kan du følge med på resultatene for butikkens bedriftsprofil på Google Søk og Maps ved å spore ulike beregninger over en gitt tidsperiode. Finn ut hvordan du kobler Google-bedriftsprofilen til Merchant Center.

På denne siden

Slik kan du se resultatberegninger for butikkens bedriftsprofil i Merchant Center

1. Logg på Merchant Center, og velg Resultater > Butikk(er).
  2. Velg en tidsperiode og de ønskede beregningene.

Du har ingen fysisk butikk, eller du ønsker å spore resultatene for produktene i nettbutikken din Finn ut hvordan du sporer produktresultater i Merchant Center.

Hvilke beregninger er tilgjengelige for bedriftsprofiler?

Nedenfor ser du en fullstendig liste over interaksjonsberegningene du kan spore for bedriftsprofilen. Interaksjonsberegninger rapporteres med daglig granularitet, men det kan ta 3–4 dager før resultatene vises. Alle daterte hendelser rapporteres i tråd med tidssonen i bedriftsprofilen din.

Alle interaksjoner

Hvor mange ganger folk har ringt, sendt melding, bedt om veibeskrivelse eller klikket på nettstedet ditt fra butikkens bedriftsprofil på Google Søk og Maps.

Nettstedsklikk

Hvor mange ganger folk har klikket på nettstedet ditt fra butikkens bedriftsprofil på Google Søk og Maps.

Anrop

Hvor mange ganger folk har ringt via butikkens bedriftsprofil på Google Søk og Maps.

Meldinger

Hvor mange ganger folk har sendt meldinger fra butikkens bedriftsprofil på Google Søk og Maps.

Veibeskrivelse

Hvor mange ganger folk har bedt om veibeskrivelse via butikkens bedriftsprofil på Google Søk og Maps.

Slik tolker du resultatberegningene for bedriftsprofilen

Resultatdiagram

Her kan du se hvordan resultatberegningene dine har utviklet seg over tid.

• Bruk datovelgeren for å se data for lengre eller kortere tidsperioder.
  • En kortere tidsperiode kan brukes for å fokusere på resultatene på et bestemt tidspunkt, for eksempel i julesesongen.
  • En lengre tidsramme kan gi deg indikasjoner på sykliske trender hos potensielle kunder.
  • Hvis du slår på «Sammenlign» fra datovelgeren, vises sammenligninger også for tidsrekkediagrammet. Beregningen på resultatkortet viser som standard en sammenligning med den forrige perioden som ble valgt, selv om du ikke slår på sammenligning.
Merk: Husk å bekrefte alle butikkene dine for å få fullstendig informasjon.
  • Hvis flere butikker er lagt til og ikke alle er bekreftet, vises det et varselbanner som viderekobler deg til Butikker-siden, der du kan bekrefte de aktuelle butikkene.
  • Hvis bare én butikk er tilknyttet og den ikke er bekreftet, kan du gå via fanen for å bekrefte butikken.