Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Kaupan Yritysprofiilin tuloksien seuraaminen Kauppiaskeskuksessa

Oma kuvake Merchant Center Nextin artikkeleille

Kauppiaskeskuksessa voit seurata kauppasi Yritysprofiilin tuloksia Google Haussa ja Mapsissa. Se tapahtuu seuraamalla erilaisia mittareita tietyn ajanjakson aikana. Katso, miten voit liittää Google Yritysprofiilin Kauppiaskeskukseen.

Sisällys

Miten voit nähdä kauppasi Yritysprofiilin tulosmittarit Kauppiaskeskuksessa?

1. Kirjaudu Kauppiaskeskukseen ja valitse Tulokset > Kaupat.
  2. Valitse ajanjakso ja mittarit.

Jos sinulla ei ole fyysistä toimipistettä tai haluat seurata verkkokauppatuotteidesi tuloksia, näin voit seurata tuoteraportteja Kauppiaskeskuksessa.

Mitä Yritysprofiilin mittareita on käytettävissä?

Alla on lista seurattavista Yritysprofiilin interaktiomittareista. Interaktiotiedot raportoidaan päivittäin, mutta tulosten näkymiseen voi mennä 3–4 päivää. Päivätyt tapahtumat raportoidaan Yritysprofiilisi aikavyöhykkeen mukaan.

Kaikki interaktiot

Näyttää, kuinka monta kertaa käyttäjät ovat soittaneet, lähettäneet viestejä, pyytäneet reittiohjeita tai klikanneet verkkosivustoasi kauppasi Yritysprofiilissa Google Haussa tai Mapsissa.

Verkkosivuston klikkaukset

Näyttää, kuinka monta kertaa käyttäjät ovat klikanneet verkkosivustoasi kauppasi Yritysprofiilissa Google Haussa ja Mapsissa.

Puhelut

Näyttää, kuinka monta kertaa kauppasi Yritysprofiilista on soitettu puheluita Google Haussa ja Mapsissa.

Viestit

Näyttää, kuinka monta kertaa kauppasi Yritysprofiilista on lähetetty viestejä Google Haussa ja Mapsissa.

Reittiohjeet

Näyttää, kuinka monta kertaa käyttäjät pyysivät reittiohjeita kauppasi Yritysprofiilista Google Haussa ja Mapsissa.

Miten Yritysprofiilin tulosmittareita tulkitaan?

Tulosten kehityskaavio

Toiminnon avulla voit katsoa tulosmittareiden kehitystä ajan mittaan.

• Päivämäärävalitsimella voit katsoa pidemmän tai lyhyemmän aikavälin dataa.
  • Lyhyemmän aikavälin avulla voit keskittyä tuloksiin tiettynä aikana, esimerkiksi joulusesongin aikana.
  • Pidemmän aikavälin avulla voit saada tietoa potentiaalisten asiakkaiden syklisistä trendeistä.
  • Kun laitat Vertaile-valitsimen päälle päivämäärävalitsimesta, vertailut näkyvät myös aikasarjakaaviossa. Tuloskortin mittari näyttää oletuksena vertailun edelliseen valittuun ajanjaksoon, vaikka et laittaisi Vertaile-valitsinta päälle.
Huom. Saat täydelliset tiedot vahvistamalla kaikki kauppasi.
  • Jos olet lisännyt useita kauppoja, mutta osa niistä on vahvistamatta, näet ilmoitusbannerin, jonka kautta pääset vahvistamaan kaupan Kaupat-sivulle.
  • Jos vain yksi kauppa on linkitetty, eikä sitä ole vahvistettu, pääset vahvistamaan kaupan välilehden kautta.