I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Så löser du: Avstängning av länkat konto

Ditt länkade eller kopplade konto har ett problem som måste lösas innan du kan begära en Merchant Center-granskning

En anpassad ikon för Merchant Center Classic och Merchant Center Next.

Den här policyn gäller Shopping-annonser och annonser för lokala butikslager

Google har upptäckt att ett avstängt Google Ads-konto är länkat till ditt Merchant Center-konto. Google Ads-avstängningen måste åtgärdas innan din Merchant Center-avstängning kan granskas.

Obs! Du kan inte lösa avstängningen eller Merchant Center-kontoproblemet genom ta bort Google Ads-kontot eller dess länk från Merchant Center-kontot.

Anvisningar

1. Lös Google Ads-kontoproblemet genom att fylla i formuläret för överklagande av Google Ads-avstängning. Vårt supportteam kontaktar dig gällande kontostatusen om fem arbetsdagar.
  2. När Google Ads-kontot inte längre är avstängt loggar du in på ditt Merchant Center-konto.
  3. Begär granskning:

Om ditt konto eller något av dina produkterbjudanden inte godkänns och du har åtgärdat problemet eller inte håller med om problemet kan du i vissa fall begära en granskning. Om granskningen godkänns försvinner problemet. Om underkännandet kvarstår och du inte vet hur du ska gå vidare kan du kontakta oss för att få hjälp.

Obs! Om du använder en tredjepartsplattform för att visa dina produkter kanske du också kan begära en granskning i din tredjepartsapp.