In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Zo lost u dit op: opschorting van gekoppeld account

Uw gekoppelde account heeft een probleem dat opgelost moet worden voordat u een Merchant Center-beoordeling kunt aanvragen

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Dit beleid is van toepassing op Shopping-advertenties en op advertenties met lokale voorraad

Google ziet dat er een opgeschort Google Ads-account aan uw Merchant Center-account is gekoppeld. Uw Merchant Center-opschorting kan pas worden beoordeeld nadat uw Google Ads-opschorting is opgelost.

Opmerking: Het opgeschorte Google Ads-account verwijderen of ontkoppelen van uw Merchant Center-account zorgt er niet voor dat het probleem met uw Merchant Center-account wordt opgelost of uw Merchant Center-account niet langer wordt opgeschort.

Instructies

1. Vul het bezwaarformulier voor Google Ads-opschortingen in om het probleem met uw Google Ads-account op te lossen. Ons supportteam neemt binnen 5 werkdagen contact met u op over uw accountstatus.
  2. Zodra uw Google Ads-account niet langer is opgeschort, logt u in op uw Merchant Center-account.
  3. Een beoordeling aanvragen:

Als uw account of een van uw productaanbiedingen is afgekeurd en u het probleem heeft verholpen, of als u het niet eens bent met de kwestie, kunt u in sommige gevallen een beoordeling aanvragen. Als de beoordeling positief is, is het probleem opgelost. Als de afkeuring nog steeds aanhoudt en u niet zeker weet wat u kunt doen, neem dan contact met ons op voor support.

Opmerking: Als u uw producten vermeldt via een platform van derden, gaat u naar uw app van derden om een beoordeling aan te vragen.