I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Fraktupplevelse efter köp

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

För att förbättra upplevelsen efter köpet och ge kunderna möjlighet att spåra sina beställningar direkt i Gmail med spårningsuppdateringar rekommenderar vi att du anger följande information i beställningen och/eller e-postmeddelanden med leveransbekräftelse:

• Ordernummer
  • Produktnamn och produktbild (om tillämpligt)
  • Säljarens namn
  • Webbadress till beställning
  • Spårningsnummer
  • Beräknat leveransdatum
Obs!  Detta är för närvarande endast tillgängligt för beställningar i USA och kunderna måste välja att få dessa uppdateringar. Beställningarna måste levereras via en speditör som stöds och data kan även tillhandahållas via Order och ParcelDelivery Schema.org.