I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Fraktopplevelse etter kjøp

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

For å forbedre opplevelsen etter kjøp og gi kundene mulighet til å spore bestillinger direkte i Gmail ved hjelp av sporingsoppdateringer, anbefaler vi at du oppgir følgende informasjon i e-postbekreftelsen for bestilling og/eller frakt:

• bestillingsnummer
  • produktnavn og -bilde (hvis relevant)
  • selgernavn
  • nettadresse for bestilling
  • sporingsnummer
  • beregnet leveringsdato
Merk: Dette er foreløpig bare tilgjengelig for bestillinger i USA, og kundene må registrere seg for å motta disse oppdateringene. Bestillingene må fullføres via en støttet transportør, og data kan også oppgis via Schema.org-egenskapene Order og ParcelDelivery.