I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slik løser du det: Finner ikke selger for dette tilbudet

Finner ikke den tilknyttede selgeren for dette tilbudet. Vent på at dette problemet blir løst

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Systemet finner ikke lenger selgeren som er tilknyttet dette tilbudet. Som følge av dette vises ikke tilbudene fra denne selgeren.

Sørg for at verdien du sender inn for den eksterne selger-ID-en [external_seller_id], er riktig.

Merk: Attributtet for ekstern selger-ID [external_seller_id] kreves bare for flerselgerkontoer på markedsplasser.

Linker til beslektet innhold