I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Ändra hur du vill lägga till produkter i Merchant Center

En anpassad ikon för Merchant Center Next-artiklar

När du konfigurerar ett Merchant Center-konto kan du välja hur du vill lägga till dina produkter. Om du redan har lagt till produkter i kontot kan du byta till en annan metod när du vill.

Vad händer när jag byter till en annan metod?

För att säkerställa att din produktdata är enkel att hantera kan du bara använda en metod för att lägga till produkter åt gången.

När du ändrar hur du lägger till produkter raderas dina befintliga produkter. Om du vill fortsätta visa produkterna ska du ta med dem när du använder den nya metoden för att lägga till produkter. Innan du väljer en annan metod uppmanas du att ladda ned din produktinformation så att du kan återanvända alla tidigare uppgifter när du lägger till produkterna på nytt.

Produkter som du har lagt till direkt i produktredigeraren i Merchant Center raderas inte när du byter till en annan metod.

Kom igång

Step 1 Klicka på Produkter An icon for the Products in Merchant Center. i den vänstra navigeringspanelen i ditt Merchant Center-konto.

Step 2 Klicka på fliken Alla produkter högst upp på sidan. Det visas ett meddelande högst upp på sidan om vilken metod du använde.

Step 3 Vi rekommenderar att du klickar på Ladda ned produkter i aviseringen för att ladda ned en fil med all din produktinformation.

Step 4 Klicka på rullgardinsmenyn Lägg till produkter och välj Välj en annan metod. Följ anvisningarna på skärmen.