I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Endre hvordan du vil legge til produkter i Merchant Center

Et egendefinert ikon for Merchant Center Next-artikler

Når du konfigurerer en Merchant Center-konto, kan du velge hvordan du vil legge til produktene dine. Hvis du allerede har lagt til produkter i kontoen, kan du bytte til en annen metode når du vil.

Hva skjer når jeg bytter til en annen metode?

For å sikre at det er enkelt å administrere produktinformasjonen din, kan du bare bruke én metode om gangen for å legge til produkter.

Når du bytter metode for å legge til produkter, slettes de eksisterende produktene. Hvis du vil bruke disse produktene på nytt, inkluderer du dem når du bruker den nye metoden til å legge til produkter. Før du velger en annen metode, blir du bedt om å laste ned produktinformasjonen din, slik at du kan bruke alle de tidligere detaljene på nytt når du legger til produktene igjen.

Produkter du har lagt til direkte i produktredigeringen i Merchant Center, slettes ikke når du bytter til en annen metode.

Kom i gang

Step 1 I Merchant Center-kontoen klikker du på Produkter Et ikon for produktene i Merchant Center. i navigasjonspanelet til venstre.

Step 2 Klikk på Alle produkter-fanen øverst på siden. Øverst på siden vises et varsel som indikerer hvilken metode du har brukt tidligere.

Step 3 Vi anbefaler at du klikker på Last ned produkter i varselet for å laste ned en fil som inneholder all produktinformasjonen din.

Step 4 Klikk på Legg til produkter-rullegardinmenyen, og velg Velg en annen metode. Følg veiledningen på skjermen.