Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Rekisteröitymisopas

Maksimitulokset-kampanjan luominen Kauppiaskeskuksessa

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Kauppiaskeskuksessa luodaan Maksimitulokset-kampanjoita.

Kun luot Maksimitulokset-kampanjan Kauppiaskeskuksessa, tuotteitasi mainostetaan Google Adsin kanavilla, esimerkiksi YouTubessa, Haussa ja Discoverissa. Mainoksissa näkyy potentiaalisille asiakkaille olennaista tietoa tuotteistasi, kuten kuvia, hintoja ja kauppojen nimiä. Kun asiakas klikkaa mainosta, hän voi perehtyä tuotteeseen tarkemmin ennen ostopäätöstä.

Tärkeää: Varmista ennen kampanjan luomista, että olet lisännyt tuote- ja yritystiedot Kauppiaskeskukseen ja linkittänyt Google Ads ‐tilin ja Kauppiaskeskus-tilin keskenään. Lue lisää Kauppiaskeskus-tilin määrittämisestä mainoskampanjoita varten

Pikavastaukset

Mitä tapahtuu kampanjan luomisen jälkeen?

Kampanjan mainoksissa alkaa näkyä hyväksyttäviä tuotteita, jotka olet lisännyt Kauppiaskeskus-tilillesi. Mainokset alkavat näkyä asiakkaille 48 tunnin kuluessa, joten aluksi voi joutua odottamaan hetken aikaa. Suosittelemme odottamaan ainakin 14 päivää ennen kuin muokkaat kampanjan asetuksia, jotta dataa ehtii kertyä ja optimointi voi alkaa. Jos kampanjasi tulokset ovat odotettua heikompia kahden viikon jälkeen, ota yhteyttä tukeen, jotta ongelmien syy voidaan selvittää.

Kuinka paljon Maksimitulokset-kampanjat maksavat?

Maksat kampanjasta enintään summan, joka saadaan kertomalla päiväbudjettisi luvulla 30,4 (kuukauden keskimääräinen päivien määrä).

Maksat vain kampanjoiden tuloksista (esimerkiksi klikkauksista tai aktivoitumisista). Kampanjamaksu veloitetaan Google Ads ‑tilillesi lisätyltä maksutavalta.

Maksusumma riippuu esimerkiksi näistä tekijöistä:

• kuinka paljon rahaa alueellasi toimivat kilpailevat mainostajat käyttävät mainontaan
  • kuinka hyvin mainoksesi vastaa käyttäjän tekemää Google-hakua
  • kuinka suurella todennäköisyydellä käyttäjän tekemä haku johtaa ostoksen tekemiseen.

Miten päiväbudjetit toimivat?

Kun luot kampanjan, valitset päiväbudjetin (mainoksen keskimääräisen hinnan per päivä). Päiväbudjettia voi muuttaa milloin tahansa.

Päiväbudjetti kannattaa valita sen mukaan, mitkä ovat mainontatavoitteesi ja kuinka paljon olet valmis kuluttamaan päivittäin. Jos olet uusi mainostaja, aloita pienellä budjetilla (esimerkiksi 10 €).

Jos sinulla on kuukausibudjetti, saat päiväbudjetin jakamalla kuukausibudjetin luvulla 30,4 (kalenterikuukauden päivien määrän keskiarvolla).

Veloitetaanko minulta koskaan päiväbudjettia enemmän?

Koska liikenne vaihtelee päivittäin, Google voi sallia yhtenä päivänä jopa kaksinkertaisen kulutuksen keskimääräiseen päiväbudjettiin nähden. Sinulta ei kuitenkaan laskuteta minään laskutuskuukautena enempää kuin summa, joka saadaan kertomalla keskimääräinen päiväbudjetin summa luvulla 30,4. Jos päiväbudjettisi on esimerkiksi 10 € ja laskutuskausi on kuukausi, maksat enintään 304 €. Lue lisää Google Adsin laskutuksesta

Miten hintatarjoukset toimivat?

Kampanjoissasi käytetään konversioarvon maksimoivaa hintatarjousstrategiaa, joka pyrkii saamaan eniten konversioarvoa valitulla budjetilla. Kampanjan luomisen jälkeen voit muokata hintatarjousasetuksia Google Adsissa.

Jotta saat parhaan hyödyn tästä hintatarjousstrategiasta, suosittelemme ottamaan konversioseurannan käyttöön Google Ads ‐tililläsi. Tämän jälkeen konversioarvon maksimoiva hintatarjousstrategia optimoi ja asettaa hintatarjoukset Google Adsissa valitsemiesi konversiotavoitteiden mukaan.

Ohjeet

Kampanjan luominen

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Markkinointi.
  3. Valitse Mainoskampanjat.
  4. Valitse Uusi kampanja.
  5. Lisää kampanja-asetukset:
    • Päiväbudjetti: Päiväbudjetti on korkein hinta, jonka olet valmis maksamaan mainoksista keskimäärin per päivä. Voit muuttaa budjettia myöhemmin.
    • Kampanjan nimi: Voit muuttaa nimeä myöhemmin.
  6. Valitse Luo.

Kaikki tilisi tuotteet voivat näkyä kampanjassa. Jos haluat kohdistaa kampanjan tiettyihin tuotteisiin tai tuote- tai syöteryhmiin, voit luoda syötteen tunnisteen. Lue lisää syötteen tunnisteista

Aiemmin luodun kampanjan hallinnointi

1. Valitse vasemmasta valikosta Markkinointi.
  2. Valitse Mainoskampanjat.
  3. Tee muutoksia kampanjaasi:
    • Voit keskeyttää kampanjan valitsemalla avattavasta valikosta Keskeytä. Voit aktivoida kampanjan uudelleen valitsemalla samasta avattavasta valikosta Käytössä.
    • Jos haluat muokata päiväbudjettia tai muuttaa kampanjan nimeä, valitse Muokkaa kampanjaa.
    • Jos haluat poistaa kampanjan, klikkaa kolmen pisteen valikkoa ja valitse Poista kampanja.

Voit tarkistaa kampanjoiden tulokset Mainoskampanjat-sivulta. Lue lisää kampanjan tuloksista ja konversioseurannasta