I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Introduktionsguide

Opret en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" i Merchant Center

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du opretter en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" i Merchant Center Next, kan du klikke her

I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" i Merchant Center.

Når du opretter en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" i Merchant Center, annonceres der for dine produkter på tværs af Google Ads-kanaler som f.eks. YouTube, Søgning og Discover. Annoncerne viser relevante oplysninger om dine produkter (f.eks. billeder, priser og butiksnavne) til potentielle kunder. Kunder, der klikker på dine annoncer, kan få flere oplysninger om dine produkter, før de foretager et køb.

Vigtigt! Sørg for, at du har føjet dine produkt- og virksomhedsoplysninger til Merchant Center, og at du har knyttet en Google Ads-konto til din Merchant Center-konto, før du opretter en kampagne. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din Merchant Center-konto til annoncekampagner

Hurtige svar

Hvad sker der, efter jeg har oprettet en kampagne?

Din kampagne begynder at visse kvalificerede produkter fra din Merchant Center-konto. Det kan tage op til 48 timer, før dine produkter promoveres, så du kan forvente en indledende forsinkelse, før dine annoncer begynder at vises for kunderne. Vi anbefaler, at der går mindst 14 dage, før du foretager ændringer i kampagneindstillingerne, mens kampagnen lærer og begynder at optimere. Hvis din kampagne stadig er mindre effektiv end forventet efter 2 uger, kan du kontakte support for at finde og rette problemet.

Hvad koster kampagner af typen "Maksimal effektivitet"?

Dine kampagner koster dig maksimalt 30,4 gange det daglige budget, du har angivet (det gennemsnitlige antal dage i en måned).

Du betaler kun for effektiviteten af dine kampagner (f.eks. klik eller engagementer). Vi debiterer den betalingsmetode, der er angivet på din Google Ads-konto, for dine kampagner.

Det beløb, du betaler, afhænger af mange forskellige faktorer som f.eks. følgende:

• Hvor meget konkurrerende annoncører i dit område betaler
  • Hvor relevant din annonce er i forhold til en persons Google-søgning
  • Hvor sandsynligt det er, at en persons søgning udmønter sig i en konvertering

Hvordan fungerer daglige budgetter?

Når du opretter en kampagne, angiver du et dagligt budget (hvor meget du i gennemsnit betaler for dine annoncer pr. dag). Det daglige budget kan ændres når som helst.

Du bør vælge et dagligt budget ud fra dine annonceringsmål og det beløb, du har det godt med at bruge hver dag. Hvis du ikke har prøvet at annoncere før, kan du lægge forsigtigt ud (f.eks. 100 DKK).

Hvis du har et månedligt annonceringsbudget, kan du finde det daglige budget ved at dividere dit månedlige budget med 30,4, som er det gennemsnitlige antal dage i en måned.

Kan der debiteres mere end det daglige budget?

Da trafikken varierer fra dag til dag, kan Google tillade, at der bruges op til 2 gange mere på din kampagne på én dag end det forbrug, dit gennemsnitlige daglige budget foreskriver. Vores system sørger dog for, at du inden for den givne faktureringsperiode på én måned aldrig debiteres mere end dit gennemsnitlige daglige budget ganget med 30,4. Hvis du f.eks. har et budget på 100 DKK pr. dag, og du debiteres for en månedlig faktureringsperiode, kommer du maksimalt til at betale 3.040 DKK for hele kalendermåneden. Få flere oplysninger om Google Ads-fakturering

Hvordan fungerer budgivningen?

Dine kampagner bruger budstrategien "Maksimér konverteringsværdi", som forsøger at generere den højest mulige konverteringsværdi for et givet budget. Når en kampagne er oprettet, kan du ændre dine budindstillinger for kampagnen i Google Ads.

For at få mest muligt ud af denne budstrategi kan du overveje at konfigurere konverteringssporing på din Google Ads-konto. Når du konfigurerer konverteringssporing, optimerer og angiver budstrategien "Maksimér konverteringsværdi" bud med henblik på at nå de konverteringsmål, du vælger i Google Ads.

Vejledning

Opret en kampagne

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Marketing i navigationsmenuen til venstre.
  3. Vælg Annoncekampagner.
  4. Vælg Ny kampagne.
  5. Tilføj dine kampagneindstillinger:
    • Et dagligt budget: Et dagligt budget er en grænse for, hvor meget du i gennemsnit vil betale for dine annoncer pr. dag. Du kan ændre budgettet senere.
    • Et kampagnenavn: Du kan ændre navnet senere.
  6. Vælg Opret.

Alle produkterne på din konto vil være tilgængelige til at blive vist i kampagnen. Hvis du vil målrette mod bestemte produkter eller bestemte grupper af produkter og feeds, kan du oprette en feedetiket. Få flere oplysninger om feedetiketter

Administrer en eksisterende kampagne

1. Vælg Marketing i navigationsmenuen til venstre.
  2. Vælg Annoncekampagner.
  3. Foretag ændringer af din kampagne:
    • Hvis du vil sætte en kampagne på pause, skal du vælge rullemenuen og derefter Sæt på pause. Hvis du vil genaktivere kampagnen, skal du bruge den samme rullemenu og vælge Aktiveret.
    • Hvis du vil foretage ændringer af det daglige budget eller kampagnenavn, skal du vælge Rediger kampagne.
    • Hvis du vil fjerne en kampagne, skal du vælge prikmenuen og derefter Fjern kampagne.

Du kan tjekke effektiviteten af dine kampagner på siden "Annoncekampagner". Få flere oplysninger om kampagneeffektivitet, bl.a. konverteringssporing