I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om feedverktøypartnere

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

I denne artikkelen finner du nærmere informasjon om feedverktøypartnerne i programmet for AVB-partnere.

Feedverktøypartnerne kan hjelpe deg med å utvikle produkt- og produktlagerfeeder for annonser via ekspertveiledning og feedadministrering.

Disse partnerne er en ressurs for forhandlere som ønsker å komme i gang med annonser for varer i butikk, men som ikke får laget sine egne produkt- og produktlagerfeeder, eller som ikke kan oppfylle de tekniske kravene på egen hånd.

Nåværende feedverktøypartnere

Provider

Countries serviced

Rithum

NORAM, EMEA, ANZ

Feed Manager

Global; mainly EMEA (France HQ)

Feedonomics

NORAM, EMEA, ANZ

GoDataFeed

NORAM, EMEA, ANZ

Highstreet/Kipcast

Global; mainly EMEA (Italy HQ)

Intelligent Reach

Global; mainly EMEA (UK HQ)

Napp Solutions

BR

OSX (OnlineSales.ai)

IN

Productsup

Global (Germany HQ)

Wannamo/SingleInterface

IN