Melding

In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Over partners voor feedtools

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Dit artikel bevat informatie over partners voor feedtools in het partnerprogramma voor lokale feeds.

Partners voor feedtools helpen bij het ontwikkelen van product- en voorraadfeeds voor advertenties via deskundige begeleiding en feedbeheer.

Deze partners zijn een hulpbron voor verkopers die advertenties met lokale voorraad willen gaan gebruiken, maar die hun eigen product- en voorraadfeeds niet kunnen leveren of die niet zelf aan de technische vereisten kunnen voldoen.

Huidige partners voor feedtools

Provider

Countries serviced

Rithum

NORAM, EMEA, ANZ

Feed Manager

Global; mainly EMEA (France HQ)

Feedonomics

NORAM, EMEA, ANZ

GoDataFeed

NORAM, EMEA, ANZ

Highstreet/Kipcast

Global; mainly EMEA (Italy HQ)

Intelligent Reach

Global; mainly EMEA (UK HQ)

Napp Solutions

BR

OSX (OnlineSales.ai)

IN

Productsup

Global (Germany HQ)

Wannamo/SingleInterface

IN