Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Syötetyökalukumppanit

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Tässä artikkelissa on lisätietoja PTM-ohjelman syötetyökalukumppaneista.

Syötetyökalukumppanit auttavat mainosten tuote- ja varastosyötteiden kehittämisessä ja tarjoavat asiantuntijoiden opastusta ja syötteenhallintapalveluita.

Kumppanit palvelevat jälleenmyyjiä, jotka haluavat aloittaa paikallisten tuotemainosten käytön, mutta eivät pysty toimittamaan omia tuote- ja varastosyötteitään tai täyttämään teknisiä vaatimuksia itse.

Nykyiset syötetyökalukumppanit

Provider

Countries serviced

Rithum

NORAM, EMEA, ANZ

Feed Manager

Global; mainly EMEA (France HQ)

Feedonomics

NORAM, EMEA, ANZ

GoDataFeed

NORAM, EMEA, ANZ

Highstreet/Kipcast

Global; mainly EMEA (Italy HQ)

Intelligent Reach

Global; mainly EMEA (UK HQ)

Napp Solutions

BR

OSX (OnlineSales.ai)

IN

Productsup

Global (Germany HQ)

Wannamo/SingleInterface

IN