I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om partnerbyråer

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

I denne artikkelen finner du nærmere informasjon om partnerbyråene i programmet for AVB-partnere.

Partnerbyråene tilbyr løsninger for å komme i gang med feeder samt kampanjeadministrasjon, mediestrategier og andre teknologiløsninger.

Disse partnerne er en ressurs for forhandlere som ønsker en fullverdig tjenesteløsning for å lage feeder og planlegge og kjøre annonsekampanjer for varer i butikk.

Nåværende partnerbyråer

Leverandør Land det tilbys tjenester i
Assembly NORAM, Europa, Midtøsten, Afrika, Asia og Stillehavet
Merkle (dentsu) Globalt, hovedsakelig Europa, Midtøsten og Afrika (hovedkontor i Storbritannia)
Performance Media Europa, Midtøsten og Afrika (Polen, Mellom- og Øst-Europa)
Tinuiti USA
TRKKN Globalt, hovedsakelig Europa, Midtøsten og Afrika (hovedkontor i Tyskland)
Logicserve India