In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Over partnerbureaus

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

In dit artikel vindt u informatie over partnerbureaus in het partnerprogramma voor lokale feeds.

Partnerbureaus bieden technische oplossingen, bijvoorbeeld voor campagnebeheer, mediastrategieën en het instellen van feeds.

Deze partners bieden hulp aan verkopers die een full-service totaaloplossing zoeken om feeds te maken en campagnes voor advertenties met lokale voorraad te plannen en uit te voeren.

Huidige partnerbureaus

Provider Landen waar services worden aangeboden
Assembly NORAM, EMEA, APAC
Merkle (dentsu) Wereldwijd; voornamelijk EMEA (hoofdkantoor in het VK)
Performance Media EMEA (voornamelijk Polen en Duitsland)
Tinuiti Verenigde Staten
TRKKN Wereldwijd, voornamelijk EMEA (hoofdkantoor in Duitsland)
Logicserve India