Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Toimistokumppanit

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Tässä artikkelissa on lisätietoja PTM-ohjelman toimistokumppaneista.

Toimistokumppanit tarjoavat syötteisiin, kampanjanhallintaan, mediastrategiaan ja muihin teknisiin ratkaisuihin liittyviä palveluja.

Kumppanit auttavat jälleenmyyjiä, jotka kaipaavat kattavia täyden palvelun ratkaisuja syötteiden luomiseen sekä paikallisten tuotemainoskampanjoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Nykyiset toimistokumppanit

Tarjoaja Palvelun maat
Assembly Pohjois-Amerikka, EMEA, APAC
Merkle (dentsu) Koko maailma, pääasiassa EMEA (pääkonttori Yhdistyneessä kuningaskunnassa)
Performance Media EMEA (Puola ja Keski- ja Itä-Eurooppa)
Tinuiti Yhdysvallat
TRKKN Koko maailma, pääasiassa EMEA (pääkonttori Saksassa)
Logicserve Intia