Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om bureaupartnere

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Denne artikel indeholder oplysninger om bureaupartnere i LIA-partnerprogrammet.

Bureaupartnere tilbyder løsninger til introduktionsfeeds, kampagnestyring, mediestrategi og yderligere tekniske løsninger.

Disse partnere er en ressource for forhandlere, der ønsker en løsning til komplette tjenester for at hjælpe med at oprette feeds og levere planlægnings- og kørselstjenester til annoncer for lokalt butikslager.

Aktuelle bureaupartnere

Udbyder Lande, der dækkes
Assembly NORAM, EMEA, APAC
Merkle (dentsu) Globalt: primært EMEA (hovedsæde i Storbritannien)
Performance Media EMEA (Polen og EØF)
Tinuiti USA
TRKKN Globalt: primært EMEA (hovedsæde i Tyskland)
Logicserve Indien