I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Så löser du: Begränsade möjligheter till köp

Kunder som besöker butikens webbplats ser inte konsekvent innehåll och kan inte slutföra köpet. Innehållet på butikssidorna ska vara konsekvent och tillgängligt på alla platser och enheter.

En anpassad ikon för Merchant Center Classic och Merchant Center Next.

Den här policyn gäller Shopping-annonser och annonser för lokala butikslager med hämtning i dag/senare

Därför kan ditt konto påverkas av kontoproblemet Begränsade möjligheter till köp:

• Köp begränsas till företag i stället för personer.
  • Företagsinformation måste anges vid köpet.
  • Innehåll eller köp är inte tillgängligt baserat på kundens plats.

Lös problemet med följande:

• Se till att alla typer av användare (företag och privatpersoner) kan köpa produkten som anges på webbplatsen.
  • Se till att onlinebutiken tillåter köp av de angivna produkterna utan begränsning med hänsyn till användarens IP-adress, region eller enhet.
En del av de här anvisningarna är kanske inte är tillämpliga om du använder en tredjepartsplattform. Vänd dig till tredjepartsplattformen för anvisningar om hur du åtgärdar problemet och begär en granskning. Läs mer om hur du får support om du använder en plattform som inte tillhör Google.