In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing: Beperkte aankoop

Klanten die de website van uw winkel bezoeken, zien geen consistente content en kunnen het betaalproces niet voltooien. De content op uw winkelpagina's moet consistent zijn en beschikbaar zijn voor alle locaties en apparaten.

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Dit beleid is van toepassing op Shopping-advertenties en op advertenties met lokale voorraad en de optie om vandaag/later op te halen

Hierna volgen redenen waarom uw account wordt beïnvloed door een accountprobleem van het type Beperkte aankoop:

• Alleen bedrijven kunnen aankopen doen, niet particulieren
  • Bedrijfsinformatie moet worden ingevoerd als onderdeel van het betaalproces
  • Content en/of aankopen zijn niet beschikbaar op basis van de klantlocatie

We raden u aan het volgende te doen om het probleem te verhelpen:

• Zorg ervoor dat alle typen gebruikers (bedrijven en particulieren) het product kunnen kopen dat op uw website wordt vermeld.
  • Zorg ervoor dat in uw online winkel de vermelde producten kunnen worden gekocht, zonder beperking op het IP-adres, de regio of het apparaat van de gebruiker.
Als u met een platform van derden werkt, zijn sommige van deze instructies misschien niet op u van toepassing. Volg de instructies van uw platform van derden om het probleem op te lossen of de taak af te ronden. Meer informatie over hoe u support kunt krijgen als u een niet-Google-platform gebruikt