I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Indsend feeds via planlagte hentninger

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Vejledning

Sådan opretter eller redigerer du en tidsplan for et datafeed:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Produkter i navigationsmenuen, og klik derefter på Feeds.
  3. Klik på navnet på det feed, du vil oprette en tidsplan for.
  4. Klik på Indstillinger på undersidemenuen i venstre side, og vælg typen af tidsplan på rullemenuen ud for Tidsplan for hentning.
  5. Angiv hyppighed, tidspunkt og placering for dit feed. (Vigtigt! Webadressen på filplaceringen skal begynde med http://, https://, ftp:// eller sftp://).
  6. Hvis der skal angives et brugernavn og en adgangskode til din fil, skal du angive loginoplysningerne, så Google kan få adgang til filen.
  7. Klik på Opdater plan for at gemme dine ændringer eller på Opdater og hent nu for at igangsætte en øjeblikkelig hentning og upload af filen fra den angivne webadresse.
Tip! Planlæg hentninger, når du har foretaget alle de ønskede opdateringer af dine produktdata. Dette sikrer, at dine seneste oplysninger kommer med i det feed, Google modtager. Undgå at planlægge hentninger, før du foretager ændringer, da det kan medføre forsinkelser i visningen af opdateringer i Google Merchant Center.

Bemærk!

• Den fil, du opretter en tidsplan for, skal have en størrelse på under 4 GB, og brugeragenterne "Googlebot" og "AdsBot-Google" må ikke være blokeret fra at få adgang til den mappe, der indeholder dit feed.
  • Sørg for, at webadressen på feedet peger direkte mod din feedfil, og at filen er i et af vores understøttede filformater. Hvis webadressen peger på en HTML-side på dit website, bliver dit feed ikke behandlet.

Tilladte filplaceringer

Google Merchant Center understøtter planlagte hentningsuploads ved hjælp af protokollerne http, https, ftp eller sftp.

• Hvis du indsender ved hjælp af protokollerne ftp, http eller https, skal du sikre dig, at de valgfrie felter til brugernavn og adgangskode er tomme, hvis det ikke er påkrævet at angive disse oplysninger.
  • Hvis du indsender ved hjælp af protokollen sftp, skal felterne brugernavn og adgangskode angives.
  • Hvis du opretter en planlagt hentning i Merchant Center, kan du ikke bruge Googles SFTP-server (sftp://partnerupload.google.com) som webadresse til dit feed.

Bemærk! Med planlagte hentninger hoster du dine feedfiler på dine egne servere. Hvis du hoster dine filer på en SFTP- eller FTP-server, henviser felterne brugernavn og adgangskode under Tidsplan til loginoplysningerne for din server. Disse loginoplysninger adskiller sig fra loginoplysningerne på siden SFTP/GCS, som indeholder det brugernavn og den adgangskode, du skal bruge for at få adgang til Googles SFTP-uploadserver.

Find og løs problemer med planlagte hentninger

Hvis du har problemer, kan du tjekke sektionen "Problemer med upload" i vores vejledning "Fejlfinding vedrørende feeds".