Varsel

I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Domenekrav for nettadressen til nettbutikker

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Hvis du ser etter informasjon om domenekravene for nettbutikkadresser i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Nettstedet ditt må oppfylle visse krav for at kunder skal kunne finne og gjennomføre kjøp i nettbutikken din:

1. Sørg for at nettstedet til nettbutikken din ikke er en markedsplass der andre bedrifter selger produktene sine, for eksempel eBay eller Amazon.
  2. Selg kvalifiserte produkter (som kan leveres eller lastes ned)
  3. Selg produkter til fastpris. Prisene må vises på nettstedet.
  4. Sørg for at minst én vanlig betalingsmåte (kredittkort, debetkort, fakturering eller betaling ved levering) er tilgjengelig, og at betalingsprosessen er sikker
  5. Sørg for at kundene kan handle direkte fra nettstedet ditt uten å måtte gå videre til et annet nettsted.
  6. Opplys om kjøpsvilkårene for bedriften din, for eksempel retningslinjer for retur og refusjon.