In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Domeinvereisten voor URL's voor online winkels

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Klik hier voor informatie over domeinvereisten voor URL's van online winkels in Merchant Center Next.

Uw website moet voldoen aan bepaalde vereisten zodat klanten makkelijker producten kunnen vinden en kopen in uw online winkel:

1. Zorg ervoor dat uw online winkel geen marktplaats is waar ook andere bedrijven hun producten verkopen, zoals eBay of Amazon.
  2. Bied geschikte producten aan (die klanten kunnen downloaden of laten verzenden).
  3. Bied producten aan voor een vaste prijs die duidelijk wordt getoond.
  4. Zorg dat er minimaal één conventionele betaalmethode (creditcard, pinpas, facturering of betaling bij bezorging) beschikbaar is tijdens het beveiligde betaalproces.
  5. Zorg ervoor dat klanten hun aankoop rechtstreeks op uw website kunnen doen en niet naar een andere website hoeven gaan.
  6. Vermeld de voorwaarden van uw bedrijf, zoals het retour- en teruggavebeleid.