I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Så löser du: Ingen åtkomst till de länkade Google Ads-kontona

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Du kan uppleva åtkomstproblem med ditt Merchant Center-konto om det är konfigurerat som ett avancerat konto eller om Google Ads-kontot är konfigurerat som ett Mitt kundcenter (MCC). Om du får felmeddelandet Ingen åtkomst till de länkade Google Ads-kontona på fliken Shopping-annonser i Merchant Center kan du prova att lägga till dig själv som standardanvändare.

Anvisningar

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Inställningar och ikonen Fakturering Menyikon för verktyg och inställningar [Kugghjul] högst upp till höger i navigeringsmenyn. Klicka på Åtkomst och säkerhet under Konto.
  3. Klicka på plusknappen . Ange din e-postadress och välj åtkomstnivån Standard för den inbjudna personen.
  4. Klicka på Skicka inbjudan.
  5. Du får en bekräftelse via e-post. Acceptera inbjudan genom att klicka på länken och följa anvisningarna.
  6. När du har accepterat inbjudan får du en avisering på ditt konto.

Fler felsökningstips

För andra vanliga felmeddelanden som kan visas kan du läsa lösningen för varje fel och andra länkade resurser för ytterligare hjälp med felsökning.

”Du har inte redigeringsåtkomst till länkade Google Ads-konton”

Du har inte redigeringsåtkomst till länkade Google Ads-konton. Kontakta din kontoadministratör för Google Ads för att få åtkomst.

”Tvåstegsverifiering saknas för kontot”

Ett eller flera av de länkade Google Ads-kontona kräver att du aktiverar tvåstegsverifiering på Google-kontot. Läs mer om hur du skyddar kontot genom att aktivera tvåstegsverifiering

”Det går inte att visa information om annonskampanjer på ett konto för flera kunder”

Information om annonskampanjer visas för närvarande inte i ett konto för flera kunder, utan endast med det underkonto som annonsen visas på.