I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slik løser du det: Mangler tilgang til de tilknyttede Google Ads-kontoene

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Du kan oppleve tilgangsproblemer med Merchant Center-kontoen din hvis den er konfigurert som en avansert konto, eller hvis Google Ads-kontoen din er konfigurert som en MCC-konto. Hvis du ser feilmeldingen «Mangler tilgang til de tilknyttede Google Ads-kontoene» i fanen for Shopping-annonser i Merchant Center, kan du prøve å legge til deg selv som standardbruker.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger øverst til høyre i navigasjonsmenyen, og klikk deretter på faktureringsikonet Ikon for verktøy- og innstillingsmeny [tannhjul]. Under «Konto» klikker du på Tilgang og sikkerhet.
  3. Klikk på plussknappen . Skriv inn e-postadressen din, og velg «Standard» som tilgangsnivå for den inviterte personen.
  4. Klikk på Send invitasjon.
  5. Du mottar en e-postbekreftelse. Klikk på linken i e-posten og følg trinnene for å godta invitasjonen.
  6. Når du har godtatt invitasjonen, mottar du et varsel i kontoen din.

Andre feilsøkingstips

For andre vanlige feilmeldinger kan du sjekke om det oppgis en løsning for hver enkelt feil eller linker til andre ressurser som kan hjelpe deg med feilsøkingen.

«Du har ikke redigeringstilgang til noen tilknyttet Google Ads-konto»

Du har ikke redigeringstilgang til noen tilknyttet Google Ads-konto. Kontakt Google Ads-kontoadministratoren for å få tilgang.

«Totrinnsbekreftelse mangler for kontoen»

Én eller flere av de tilknyttede Google Ads-kontoene krever at du aktiverer totrinnsbekreftelse for Google-kontoen din. Finn ut hvordan du sikrer kontoen din ved å aktivere totrinnsbekreftelse

«Kan ikke se informasjon om annonsekampanjer i en konto for flere klienter»

Informasjon om annonsekampanjer vises foreløpig ikke i kontoer for flere klienter, men bare i underkontoen som kjører annonsen.