Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Du mangler adgang til de tilknyttede Google Ads-konti

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Du kan opleve problemer med at få adgang til din Merchant Center-konto, hvis den er konfigureret som en multikonto, eller hvis din Google Ads-konto er konfigureret som et "Mit kundecenter". Hvis du får fejlen "Du mangler adgang til de tilknyttede Google Ads-konti" på fanen Shopping-annoncer i Merchant Center, kan du prøve at tilføje dig selv som standardbruger.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Øverst til højre i navigationsmenuen skal du klikke på ikonet Indstillinger og fakturering Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear]. Under "Konto" skal du klikke på Adgang og sikkerhed.
  3. Klik på plusknappen . Angiv din mailadresse, og vælg adgangsniveauet "Standard" til din invitation.
  4. Klik på Send invitation.
  5. Derefter modtager du en bekræftelsesmail. Du accepterer invitationen ved at klikke på det relevante link i mailen og følge den viste fremgangsmåde.
  6. Når du har accepteret invitationen, modtager du en notifikation på din konto.

Flere tips til fejlfinding

Ved andre almindelige fejlmeddelelser, som du kan få, skal du tjekke de enkelte fejl for at se, hvordan du retter dem, og andre ressourcer, der er linket til, for at få yderligere hjælp til fejlfinding.

"Du har ikke skriveadgang til nogen tilknyttede Google Ads-konti"

Du har ikke skriveadgang til nogen tilknyttede Google Ads-konti. Kontakt din Google Ads-kontoadministrator for at få adgang.

"Der er ikke konfigureret totrinsbekræftelse på din konto"

En eller flere af de tilknyttede Google Ads-konti kræver, at du aktiverer totrinsbekræftelse på din Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du beskytter din konto ved at aktivere totrinsbekræftelse

"Du kan ikke se oplysninger om annoncekampagner på en konto for flere kunder"

Oplysninger om annoncekampagner vises i øjeblikket ikke på konti for flere kunder. De vises kun på de underkonti, som kører annoncerne.